Actorul Victor Rebengiuc a declarat, la RFI, că prestația Vioricăi Dăncilă la conferința maraton de marți a fost „o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului”. El a adăugat că duminică toată lumea trebuie să facă un efort minimal și să meargă la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Victor RebengiucFoto: TVR

”Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”, a spus Victor Rebengiuc la RFI.

„Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, a mai spus actorul.