Liderul USR Dan Barna a afirmat, miercuri, după ce a făcut o gafă, folosind pluralul „succesuri” în loc de forma corectă, „succese”, că „unele glumițe sociale fac carieră”, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Da, chiar am scăpat un „succesuri” azi într-o declarație de presă. Unele glumițe sociale fac carieră”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Președintele USR, Dan Barna, a făcut o gafă în timpul unei conferințe de presă susținute miercuri, folosind „succesuri” ca plural al cuvântului „succes”, în loc de forma corectă, „succese”. Aceeași greșeală a fost făcută în trecut și de fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena.

„Tocmai, după niște succesuri, faptul că avem acum un rezultat care a fost cumva sub așteptări, dar bun din niște analize de confirmare a consistenței politice a alianței, este elementul pe care putem să continuăm mai departe”, a spus Dan Barna în timpul unei conferințe de presă.

Aceeași greșeală a făcut și fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena, în 2008, când a spus: ”Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri”.

Dan Barna a susținut o conferință de presă, miercuri, la sediul USR, pentru a anunța rezultatul votului de reconfirmare la șefia partidului. Acesta a fost reconfirmat ca președinte al formațiunii politice.