În ”finala” alegerilor prezidențiale ”nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singura opțiune”, Klaus Iohannis, spune președintele PMP, Eugen Tomac.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasați”, spune liderul PMP, adăugând că ”PSD-ul merita prezentat așa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dancilă candidat în finala prezidențială.”

”Pentru mine, democrația înseamnă multă, foarte multă dezbatere și luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm. Așa că votul meu și al colegilor mei va merge spre Președintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică”, a scris, pe Facebook, Eugen Tomac.

Candidatul PMP în primul tur al prezidențialeor, Theodor Paleologu, a obținut 527.098 de voturi, reprezentând 5,72% din totalul opțiunilor valabil exprimate.