Niculae Bădălău a declarat, referitor la rezultatele slabe ale PSD în unele filiale județene, că politica este aritmetică pură, iar cine are rezultate atunci „este clar că s-a și ocupat și are suportul populației”, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bădălău este liderul PSD Giurgiu, unul dintre județele ”roșii” unde Viorica Dăncilă a obținut aproape 43% dintre voturi la scrutinul de duminică, iar Klaus Iohannis 30,5%

„Până la urmă politica este aritmetică pură. La sfârșit se numără. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat și are suportul populației”, a afirmat Niculae Bădălău, luni, la sediul PSD.

Întrebat dacă ar trebui să își depună mandatul pe masă președinții filialelor PSD în care partidul a avut scor slab la prezidențiale, liderul PSD Giurgiu a răspuns: „Nu, nu pot eu să spun lucrul acesta, dar este clar că o analiză trebuie, dar nu asta cred că e subiectul principal în acest moment. În acest moment trebuie să pregătim turul doi în așa fel încât să câștigăm alegerile”.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, au declarat surse politice pentru Mediafax.