UPDATE Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, s-a înscris în PSD. Anunțul a venit de pe Facebook unde primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a publicat, o fotografie în care apare alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă, însoțită de textul "Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă". La comentariile din subsolul textului, primarul Tudorache publică și o imagine cu adeziunea lui Gușă la organizația PSD Sector 1, care a devenit, după puțin timp, inaccesibilă. Contactat, Cozmin Gușă a precizat că va oferi lămuriri pentru HotNews.ro în scurtă vreme.

Postare Dan Tudorache - GusaFoto: Captura Facebook

"Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă. #1pentrutoti #ReusimImpreuna #CozminGusa #PaulStanescu", notează Dan Tudorache.

Asocierea lui Gușă cu doi oficiali PSD vine în condițiile în care fostul secretar general al PSD din epoca Adrian Năstase așteaptă poziția CNA în privința licenței televiziunii sale Realitatea TV, pentru care s-a cerut declanșarea procedurii falimentului.

Europa Liberă îl cita, pe 12 octombrie, la finalul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă, pe Paul Stănescu, potrivit căruia în PSD ar trebui aduse persoane precum Adrian Năstase, Cozmin Gușă sau Vasile Dâncu:

  • "Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți"

în curs de actualizare