​Înaintea săptămânii decisive a negocierilor pentru noul guvern, liberalii le aduc aminte celor care au susținut moțiunea ce scria în documentul pe care și-au pus semnătura. Mai exact, că „soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere”.

Orban si TurcanFoto: Hotnews

„Extras din moțiunea de cenzură: „Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (...) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere”. Moțiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziție, a fost și semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziție! Sunt încrezătoare că în doar două săptămâni o semnătura și un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Postarea sa vine în contextul în care partidele care au susținut moțiunea de cenzură au pus condiții în timpul negocierilor cu liberalii pentru susținerea noului Guvern.