Ramona Ioana Bruynseels, candidata partidului lui Dan Voiculescu, amenință că se retrage din cursa prezidențială, acuzând că oamenii „Profesorului” nu i-au plătit pe cei care au lucrat în campanie, deși ea a virat banii și că nu țin cont deloc de ce convin cu ea. Mai mult, ea susține că se încearcă șantajarea sa.

Ramona Ioana BruynseelsFoto: Partidul Puterii Umaniste

Potrivit unor înregistrări publicate de Newsweek, Bruynseels plânge în timp ce vorbeste cu unul dintre cei care a colaborat și spune că iese din cursă. „Ies, ies, ies”, spune ea. Interlocutorul său o întreabă „Cum să ieși, ai înnebunit?” și dacă nu știa la ce să se aștepte de la „jegul ăsta de om”. Bruynseels se plânge că va fi ținta unei campanii de denigrare, însă interlocutorul său îi spune că poate să folosească asta în favoarea sa. „E cea mai tare campanie! Neplătită! breaking news: e una care i-a dat la m...e lu' varanu'!”.

Într-o altă înregistrare, ea afirmă că este „eu în aceste momente sunt într-o extrem de mare răfuială cu profesoru' și cu restu', contul campaniei este pe zero barat, el încearcă și pune în practică șantaje și alte chestii ca să poată să mă facă pe mine să pun mai departe nu știu câte sute de mii vrea el... nu se va întâmpla acest lucru”. (Articol complet AICI)