Liderul PRO România, Victor Ponta a declarat joi, după întâlnirea cu Ludovic Orban, că partidul său nu susține Guvernul. Ponta a declarat că are alte prioriăți și anume să apere social-democrația din România

HotNews.roFoto: Hotnews

„Am răspuns, așa cum era normal, invitației de a avea o scurtă discuție. A fost foarte scurtă, că nu era cazul de mai mult. Noi avem un obiectiv mare - vrem să apărăm interesele electoratului de stânga, care a fost trădat de conducerea PSD. Discuțiile nu puteau să avanseze, să spunem că votăm guvernul. Nici vorbă de așa ceva”, a declarat Victor Ponta la finalul întâlnirii cu premierul desemnat, Ludovic Orban.

Liderul Pro România a mai spus că partidul său consideră că este "un lucru bun, să se organizeze alegeri anticipate odată cu cele locale".

„N-am pus nicio condiție, n-am cerut niciun minister, nu mi s-a oferit niciun minister. Dacă voiam ministere, luam de la Dăncilă”, a mai spus Ponta.

Premierul desemnat Ludovic Orban se înâlnește în decursul zilei de joi, cu liderii Pro România, UDMR și ALDE pentru a obține o majoritate parlamentară pentru noul Executiv.

Premierul desemnat, Ludovic Orban se întâlnește în cursul zilei de joi, cu reprezentanții Pro România, la ora 13.00, UDMR, la ora 15.00 și cu cei ai ALDE, la 16:30.