​Plecat de la ALDE, deputatul Remus Borza anunță chiar în preziua moțiunii că 15 parlamentari, mulți dintre ei care au semnat moțiunea, i se alătură în proiectul de relansare a partidului Forța Națională și o vor susține pe Viorica Dăncilă.

Remus BorzaFoto: Agerpres

„Forța Națională se relansează în aceste zile, într-un moment de cotitură pentru România și pentru stabilitatea țării. Ne vom relansa ca forță parlamentară, având alături de noi deputați și senatori dintre cei care nu se mai regăsesc în construcțiile politice actuale, parlamentari care nu vor să mai tolereze blocarea țării din interesele unor lideri de partide care îi tratează ca pe oi la vot. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală. Din capul locului, cel puțin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă”, a scris Remus Borza pe Facebook.

Deputatul are și un P.S. la postare, susținând că între cei 15 parlamentari sunt „și mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă”.