Cu nici 24 de ore înainte de votul moțiunii de cenzură, liderul PNL Ludovic Orban susține că dintre cei 237 de semnatari unul nu poate participa la ședință și mai există dubii în privința altor doi. Șeful liberalilor prezice însă că moțiunea va fi adoptată.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Avem 237 de semnatari. Știu doar că un parlamentar nu poate participa din motive de sănătate. Există dubii asupra altor doi parlamentari, dar noi avem angajamentul din partea a 10 parlamentari. (...) Toate estimările pleacă de la cifre reale și de la înțelegerile cu oameni care sunt serioși. Predicția mea este că moțiunea va fi adoptată. Avem cel puțin 10 parlamentari care vor vota chiar dacă nu au semnat moțiunea”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

Întrebat despre Marius Bota de la PSD, care a semnat, iar apoi s-a răzgândit, șeful PNL a spus că deputatul social-democrat nu a spus până acum că nu va vota moțiunea.

Reamintim că deputații de Cluj Cornel Itu si Horia Nasra s-au răzgândit și nu vor mai trece la Pro România, ci vor rămâne în Partidul Social Democrat.