Deputatul USR Cristian Seidler a declarat că Viorica Dăncilă, deși susține că e neconflictuală, este total iresponsabilă prin susținerea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european. El a precizat că, în acest context, moțiunea de cenzură devine „un act de igienă”.

Cristian SeidlerFoto: cdep.ro

„Iata o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înțelege cum se face că nu toți europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alții prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Și insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alții. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros”, a scris Cristian Seidler, sâmbătă, pe Facebook.

El a adăugat că îi este jenă cu „gașca de impostori” care a ajuns să conducă România. „Mi-e jenă ca o asemenea gașcă de impostori au ajuns să ne conducă țara. E ca atunci cand niște adolescenți analfabeți ar avea pretenția ca au absolvit Colegiul Sf. Sava. Și de vină pentru prostia lor ar fi cei din lotul național de olimpici la informatică”, a completat deputatul USR.

Seidler a mai spus că cine nu votează moțiunea de cenzură, vrea ca țara noastră să rămână repetentă. „Moțiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca țară să rămână repetentă și să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulți ani. Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecți dar suntem de 100 de ori mai pregătiți să guvernăm localități, județe și toată țara decât gașca asta de impostori”, a conchis deputatul USR.