Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinție, îi acuză pe contracandidații Viorica Dăncilă și Dan Barna că se tem să vină la dezbateri despre viitorul României, în schimb și-au programat vizite în SUA în încercarea de a-și crea o imagine la nivel internațional. El mai comentează că singurul care este îndreptățit să fie în SUA este președintele Klaus Iohannis.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Aflarea în treabă ca metodă de lucru la români: în loc să vină la dezbateri despre viitorul României, Dăncilă și Barna pleacă o săptămînă în Statele Unite în încercarea de a-și crea o imagine internațională. Dar porcul nu se îngrașă în ajun. Singurul care are ce căuta în Statele Unite în acest moment este președintele Iohannis, care va participa la Adunarea Generală ONU. Că nu va spune nimic interesant e o altă chestiune”, a comentat Paleologu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat marți, la începutul ședinței de Guvern, că duminică va începe o vizită în Statele Unite. Dăncilă spune că această vizită de lucru va avea și o componentă economică și va fi "un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunităţile de afaceri din România".