Conducerea PD-L este nemultumita de activitatea grupului parlamentar de la Camera Deputatilor. In cadrul sedintei Biroului Permanent de luni, vicepresedintele PD-L Adrian Videanu a ridicat problema returnarii de catre Bogdan Olteanu a motiunii pentru taxa auto. Conform unor surse parlamentare, prezente la sedinta, Videanu a tunat si a fulgerat declarand ca nu este admisibil ca liderul de grup Cristian Radulescu sa nu stie procedura simpla de depunere a motiunii. Videanu a fost sustinut in criticile la adresa liderului de grup si de catre deputatul Cezar Preda.

Conform acelorasi surse, liderii PD-L au convocat pentru astazi o sedinta de urgenta cu participarea grupurilor parlamentare, sedinta in care se va discuta si soarta lui Cristian Radulescu. Conducerea partidului ii reproseaza liderului de grup lipsa de interes de care a dat dovada in depunerea motiunii simple pe taxa auto. Totodata, democrat-liberalii sunt nemultumiti de prestatia in ansamblu a grupului deputatilor, in special de activitatea la comsiiile de specialitate in care PD-L este reprezentat.

Discutiile aprinse au continuat si la sedinta de grup parlamentar unde Cezar Preda a continuat sa critice activitatea lui Cristian Radulescu.

Disensiunile existente la nivelul grupului parlamentar s-au reflectat si in actiuni certe, democrat-liberalii anuntand in sedinta Camerei Deputatilor schimbarea a doi deputati de la Comisia Juridica. Astfel, plenul Camerei a validat luni inlocuirea din Comisia juridica a PD-L-istilor cu rezultate slabe, Cosmin Pop si Gheorghe Sarb, cu deputatii Corneliu Stirbet si Petre Ungureanu.

Liderii PD-L au convocat o sedinta de urgenta a grupurilor parlamentare pentru marti la sediul din Aleea Modrogan, sedinta la care se asteapta, conform acelorasi surse, ca actualul lider de grup, Cristian Radulescu, sa fie schimbat din functie cu deputatul Cezar Preda.