Europarlamentarul Cristian Ghinea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, afirmând că vrea un președinte care să nu mai dea niciodată o șansă PSD-ului și un președinte full time, care să nu mai lase societatea în offside.

Cristian GhineaFoto: Hotnews

La un miting de campanie pentru candidatul USR-Plus la prezidențiale, Dan Barna, europarlamentarul Cristian Ghinea a spus că vrea "un președinte care să se bată cu ciuma indiferent de culoare, un președinte care să nu mai dea niciodată o șansă PSD-ului".

  • "Țin minte cât de șocați am fost când președintele Iohannis a anunțat că “mai dă o șansa PSD.” Două guverne Dragnea picaseră. Ne bătuserăm cu ei in strada, ne bătuserăm cu ei în Parlament, ne bătuserăm cu ei peste tot.
  • Dragnea era knock out și mingea era la președintele Iohannis. Președintele a decis să dea mingea în out.
  • Fără nici o consultare reală cu opoziția, fără nici o încercare de rezistență. Ne-am simțit atunci singuri. Am simțit singurătatea unei forțe politice care enervează tot sistemul, am simțit singurătatea unui partid care are ambiția de a schimba totul.
    Președintele ne-a lăsat în offside".

El a mai spus că nu mai vrea un președinte care să lase societatea în offside, ci vrea un președinte full time. "Haideți să pretindem mai mult, haideți să cerem enorm de la președintele nostru. Pentru că suntem îndreptățiți să cerem asta de la cei care ne conduc", a adăugat Ghinea.