Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, în fața tinerilor liberali, la Școala de Vară Generația Altfel”, de la Venus, că dezastrul PSD-ist a răpit șansa la dezvoltare a României, iar cetățenii vor o guvernare eficientă, care să aducă bunăstare. Ulterior, șeful statului va participa și la reuniunea organizațiilor PNL de la Constanța, alături de aleși locali și parlamentari ai partidului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, prezentat drept ”cel mai rău coșmar al PSD”:

  • Ne aflăm în fața unor bătăli electorale complicate. Avem peste puține luni alegeri prezidențiale, locale, parlamentare. Vă invit să câștigăm toate aceste alegeri, împreună cu mine.
  • După dezastrul PSD-ist care a răpit șansa la dezvoltare a României, cetățenii vor o guvernare eficientă, care să aducă bunăstare.
  • Reclădirea speranței într-un viitor mai bun este aboslut necesară. Sunt încrezător în viitorul României, pentru că văd viitori primari, cu siguranță viitori miniștri și poate chiar mai mult.
  • Auzim adesea despre lipsa de potențial în pepinierele partidelor românești, partide care refuză să facă pasul înapoi Avem recent exemple în acest sens. pentru a permite tinerilor să vină în față cu idei noi, care revigorează spațiul politic. O abordare păguboasă care trebuie combătută.
  • România are nevoie de oameni tineri în administrația locală, centrală
  • Tinerii sunt mult mai informați și pregătiți în viața cetățenii decât alte generații. La pachet vine și obligația de implicare în viața publică. Voi ați făcut acest pas.
  • Sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD. Reconstrucția statului român, creșterea economică și susținerea mediului privat sunt pilonii pentru a face România normală.
  • Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi într-o țară normalitatea este regula, nu excepția, cetățeanul duce o viață sigură și prosperă. România normală este o țară în care investițiie sunt încurajate chiar și în cele mai dezavantaje zone, în care tinerii sunt condamnați la sărăcie.
  • Nu îi folosiți drept modele pe cei care folosesc un discurs al urii, discursul intoleranței, populist, discursul intoleranței este cel mai ușor discurs. Cel mai greu este să fii de partea oamenilor și să construiești ceva solid.

Principalele declarații ale lui Ludovic Orban:

  • Viitorul arată bine pentru PNL. Atunci când viitorul arată bine pentru PNL, viitorul României arată bine. Așa cum s-a demonstrat în instoria modernă, atunci când PNL câștigă, România câștigă.
  • Pregătim cea mai importantă campanie, pentru realegerea președintelui Klaus Iohannis, pentru care veți fi în prima linie
  • Dragii mei, e o bulibășeală în politica românească, de cred că oamenii nu mai îneleg nimic. O mișcarea browniană în care toți se ceartă. Există un punct de reazăm, un centru de greutate al României care oferă siguranță pentru fiecare cetățean, stabilitate pentru România și garanția că lucrurile se vor duce în direcția bună. Acest pol de stabilitate este Klaus Iohannis.
  • Pentru noi normalitate înseamnă respectarea traiectoriei transatlantice a României. Aceste lucruri nu le poate oferi decât Klaus Iohannis și PNL.

Începând cu ora 10.30, are loc evenimentul principal din cadrul Școlii de Vară “Generația Altfel”, organizată de Tineretul Național Liberal în stațiunea Venus. Pe lângă președintele Klaus Iohannis, la reuniune participă și președintele PNL, Ludovic Orban și aproximativ 1.000 de tineri liberali.

Tot sâmbătă, PNL organizează Adunarea Regională a organizațiilor PNL – Est, la Constanța, începând cu ora 17.00, la care este așteptat Klaus Iohannis, alături de circa 1.300 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Printre cei care vor lua cuvântul se numără șeful statului, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, vicepreședinte regional Victor Paul Dobre și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.