Președintele Klaus Iohannis merge sâmbătă la școala de vară a tinerilor liberali ”Generația Altfel„ care se desfășoară în stațiunea Venus. Ulterior, șeful statului va participa și la reuniunea organizațiilor PNL de la Constanța, alături de aleși locali și parlamentari ai partidului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Începând cu ora 10.30, are loc evenimentul principal din cadrul Școlii de Vară “Generația Altfel”, organizată de Tineretul Național Liberal în stațiunea Venus. Pe lângă președintele Klaus Iohannis, la reuniune participă și președintele PNL, Ludovic Orban și aproximativ 1.000 de tineri liberali.

Tot sâmbătă, PNL organizează Adunarea Regională a organizațiilor PNL – Est, la Constanța, începând cu ora 17.00, la care este așteptat Klaus Iohannis, alături de circa 1.300 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Printre cei care vor lua cuvântul se numără șeful statului, președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, vicepreședinte regional Victor Paul Dobre și președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.