Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a anunțat că a avut o întrevedere, vineri, cu Viorica Dăncilă. Social-democratul a precizat că cea mai importantă concluzie care s-a desprins după întâlnire a fost că „trebuie să ne unim forțele. Acum la greu”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Codrin Ștefănescu a fost secretar general al PSD în perioada când președintele partidului era Liviu Dragnea, iar după condamnarea acestuia a fost înlăturat din funcție. El a acuzat-o, la vremea respectivă, pe Dăncilă că i-a pus pe toți pe „lista neagră”.

„Astăzi (vineri - n.r.) m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Am discutat cu președintele PSD despre situația partidului. Despre trădări, trădători și complicități”, a scris Codrin Ștefănescu, vineri, pe Facebook. Social-democratul a adăugat că ambii au înțeles că sunt înconjurați de dușmani care vor „să rupă PSD în bucățele”.

„Am analizat împreună care sunt adversarii PSD și care sunt posibilii aliați. Și am înțeles amândoi că suntem înconjurați de dușmani fără milă și lipsiți de scrupule. Fiecare dintre aceștia dorind să rupă PSD în bucățele. Sunt chiar ajutați să facă asta. A fost o discuție între patru ochi în care s-au tras multe concluzii. Cea mai importantă este aceea că trebuie să ne unim cu toții forțele. Acum, la greu!”, a conchis Ștefănescu.

(Sursa: Mediafax)