Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat vineri, la Constanța, că are un singur sfat pentru Viorica Dăncilă, și anume acela de a fi naturală și de a se lăsa cât mai puțin influențată, deși "mulți doresc să fie băgați în seamă", relatează Mediafax. Teodorovici a subliniat că ”dușmanul nostru vine din interior”.

Teodorovici, Dancila, Fifor, la Congresul PSDFoto: Agerpres/EPA

"Este o colega deschisă. Un singur sfat: trebuie să fie cât mai naturală, așa cum simte, cât mai puțin influențată din stânga și dreapta. Este un nivel ridicat, sunt mulți care doresc a fi băgați în seamă. Dânsa să fie așa cum este, cum a crescut. Românii simt acest lucru. Văd că reacția se schimbă pe stradă, se schimba în bine, sănăos", a declarat Eugen Teodorivici.

Acesta a făcut referire și la unii colegi care ar face înțelegeri ce pot afecta partidul.

"Există locuri în țară unde, din păcate, se fac anumite înțelegeri. Dușmanul nostru vine din interior. Uitați-vă și pe știri. Sunt colegi care au o anumit contribuție și nu este corect. (...) Ar trebui să fie principii în politică, e o utopie să crezi că trebuie să fie principii", a mai spus Teodorovici.

În spațiul public au apărut recent informații că între premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a existat o dispută în ultima ședință de Guvern. Întrebat joi de acest lucru, la Pitești, Teodorovici a spus că nu a fost vorba de premier, ci de cei din organizare: „A fost cafeaua rece”.