Platforma Alternativa Dreaptă a reacționat, duminică, după ce Mihail Neamțu a fost desemnat purtătorul de cuvânt al PMP. Platforma politică regretă decizia lui Neamțu de a se retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale și critică intrarea acestuia în Partidul Mișcarea Populară.

Mihail NeamtuFoto: Facebook/ Mihail Neamtu

„Alternativa Dreaptă a luat notă de decizia lui Mihail Neamțu de a se retrage din cursa pentru alegerile prezidențiale. Regretăm această decizie, despre care echipa Alternativa Dreaptă a aflat din presă. Alternativa Dreaptă a înaintat domnului Mihail Neamțu invitația de a candida indiferent de susținerea unui alt partid sau platformă politică. Mihail Neamțu a decis să refuze oferta și să continuie alături de PMP și de Traian Băsescu”, a transmis Alternativa Dreaptă într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Platforma politică consideră că sarcina lui Mihail Neamțu în PMP este nefezabilă, având în vedere declarațiile lui Traian Băsescu privind legalizarea prostituției.

„Considerăm că declarațiile președintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu, având nuanță critică la administrația Trump, precum și declarațiile referitoarea la legalizarea prostituției fac din PMP, în opinia noastră, un partid dificil pentru derularea de proiecte creștin-democrate și conservatoare. Credem astfel că sarcina lui Mihail Neamțu, în compania PMP, este una nefezabilă”, mai transmite AD.

Mihail Neamțu a fost desemnat, duminică, purtătorul de cuvânt al PMP și al campaniei partidului la alegerile prezidențiale.

Inițial, Mihail Neamțu era în cursa internă a PMP pentru candidatura la prezidențiale, însă acesta a anunțat că renunță în favoarea lui Theodor Paleologu.

Pe 5 august, Alternativa Dreaptă a anunțat că îl susține la Președinție pe Mihail Neamțu.