Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Iași, că va discuta cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, despre susținerea Guvernului în Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebată de jurnaliști la Iași, unde se află vineri într-o vizită, dacă va discuta cu Kelemen Hunor despre susținerea Guvernului în Parlament, premierul Viorica Dăncilă a spus că este normal să aibă discuții cu toți liderii politici.

„O să discut și cu domnul Kelemen Hunor, este normal să discut cu toți liderii politici, așa este undeva unde într-adevăr vrei sa obții consens și vrei sa discuți cu toți cei care acceptă un dialog. Cu cei care nu îl acceptă e foarte greu să intri într-o discuție în care auzi numai țipete și urlete, nu asta caracterizează poporul roman”, a spus Viorica Dăncilă.

Președintele PSD a mai spus că săptămâna viitoare va avea loc Comitetul Executiv al partidului, înaintea Congresului, programat sâmbătă.

Viorica Dăncilă a participat vineri la ședința Comitetului Executiv al PSD Iași, a avut întâlnire cu primarii social-democrați din județ și a vizitat Spitalul de Neurochirurgie, Maternitatea Cuza Vodă și Mitropolia.