​​„Promovat la excepțional” la propunerea lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan, de acum prim-vicepreședinte al PNL, le-a cerut liberalilor din teritoriu să nu deschidă porțile partidului pentru pesediști.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați, vă râdeau în față. Azi nu aveți ce să vorbiți cu ei, zdrobiți-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră”, a spus el de la tribuna Consiliului Național al PNL, promițându-le colegilor că va bate țara în campaniile electorale ce urmează.

Rareş Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepreşedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, cu 2.719 voturi pentru, 41 împotrivă, iar nouă voturi au fost nule.

Propunerea i-a aparținut lui Ludovic Orban .

„Trec la alegerea prim-vicepreședintelui PNL. lar propunerea mea pentru această funcție, pe care am prezentat-o și în cadrul Biroului Executiv este în persoana lui Rareș Bogdan. Trebuie să recunosc că este o promovare la excepțional. Sunt mulți colegi cu vechime în partid care au dus o bătălie în partid și care ar fi putut candida pentru această funcție. Am ales totuși această propunere pentru că promovările excepționale se fac după rezultate excepționale. Trebuie să recunoaștem că Rareș Bogdan a plecat de la măsuța lui, a abandonat cariera jurnalistică și a venit alături de noi pentru a candida la Parlamentul European. A fost o decizie importantă. Din prima zi, din momentul desemnării ca și candidat în fruntea listei pentru PE, Rareș Bogdan a fost timp de trei luni zi și noapte alături de mine, de colegi, de fiecare județ și a pus umărul la această frumoasă victorie a PNL. Din acest motiv îl propun și vă cer să îl votați în funcția de prim-vicepreședinte al PNL pe prietenul, camaradul și colegul nostru de luptă Rareș Bogdan”, a declarat Ludovic Orban, la Consiliul Național al PNL.