VIDEO Iohannis, start de campanie la PNL: Cazul Caracal ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat de PSD / Reconstrucția statului român e o urgență

de C.D.     HotNews.ro
Joi, 8 august 2019, 16:15 Actualitate | Politic


Klaus Iohannis, lansare
Foto: Presidency.ro
Klaus Iohannis și-a lansat, joi, la Consiliul Național al PNL, proiectul prezidențial pentru al doilea mandat, susținând că „reconstrucția statului român este o urgență”, iar „cazul Caracal ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat de PSD”. Șeful statului a făcut o radiografie a României după anii de guvernare ai social-democraților, afirmând că PSD „a trădat voturile oamenilor” și a promovat „incompetența ca politică de stat”.


„Eșec economic, eșec legislativ, eșec în protejarea cetățenilor. Legi pentru infractori și bani pentru clientelă! Dispreț pentru oameni și asalt continuu asupra statului român! Acesta este bilanțul guvernărilor PSD din acești ani. PSD a promovat incompetența ca politică de stat, și mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor în sistemul public. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor și al complicităților de partid, în care doar o castă de privilegiați fac legea și își împart funcțiile și banii publici trebuie demolată (...) Guvernările PSD au dus statul în punctul de a eșua și de a deveni incapabil să mai garanteze drepturile fundamentale ale cetățenilor săi”, a susținut Iohannis.

Șeful statului a spus că România poate deveni puternică și funcțională cu două condiții: reconstrucția statului român pe fundamente corecte și o economie sănătoasă.

„Pentru succesul dezvoltării României este obligatoriu să asigurăm un mediu public funcțional, orientat către cetățean și un mediu privat competitiv. Reconstrucția statului român este o urgență. Sistemul bugetar nu mai poate fi tratat prioritar ca un refugiu pentru incompetenți și clienți politici.(...) O altă componentă esențială dezvoltării României este mediul privat. Cât timp nu încurajăm inițiativa privată și investițiile, nu putem vorbi cu adevărat de prosperitatea pe termen lung a românilor. Trebuie să încetăm să mai tratăm companiile private ca pe niște dușmani ai țării, așa cum fac PSD și ALDE, iar finanțele publice și politicile economice vor trebui îndreptate”, a spus Iohannis.

Președintele a promis că va construi o nouă majoritate, în urma votului la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, care să aibă în prim plan toate priorități legate de normalizarea României și să fie o majoritate pro-europeană și să susțină lupta împotriva corupției.

„PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri și trebuie să plece”, a mai spus el.

HotNews.ro a transmis LIVETEXT și VIDEO desfășurarea Consiliului Național al PNL la care a participat Klaus Iohannis.

UPDATE 18:17 Klaus Iohannis susține un discurs:

 • Ne revedem într-un moment critic pentru România, dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume, pentru ca tot lanțul de erori grave care s-au produs în cazul cumplitei tragedii de la Caracal să nu se mai repete niciodată. Este esențial să înțelegem de ce am ajuns aici, dar mult mai important, ce avem de făcut pentru a reclădi România normală pe care ne-o dorim cu toții.
 • Cazul Caracal, cu toate implicațiile sale profunde, ne dezvăluie cât de grav este dezastrul provocat statului și cetățenilor săi de politica falimentară a partidului aflat în prezent la guvernare.
 • PSD a trădat votul oamenilor. Niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum. Eșec economic, eșec legislativ, eșec în protejarea cetățenilor. Legi pentru infractori și bani pentru clientelă! Dispreț pentru oameni și asalt continuu asupra statului român! Acesta este bilanțul guvernărilor PSD din acești ani.
 • PSD a promovat incompetența ca politică de stat, și mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor în sistemul public. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor și al complicităților de partid, în care doar o castă de privilegiați fac legea și își împart funcțiile și banii publici trebuie demolată.
 • M-am luptat, alături de voi, liberalii, și de celelalte partide de opoziție pentru a stopa acest proces sau măcar pentru a reduce efectele dramatice ale infestării instituțiilor statului cu virusul incompetenței.A fost o luptă pe care am dus-o în toți acești ani și la nivel european, pentru a salva credibilitatea României și a preveni prejudiciile imense care ar fi însemnat inclusiv bani mai puțini pentru țara noastră. Prin acțiunile mele, ale voastre, ale opoziției parlamentare, dar mai ales prin mobilizarea cetățenilor, am reușit să păstrăm nealterat cursul pro-european, transatlantic și democratic al României.
 • Pe 26 mai am primit cel mai important semnal din partea oamenilor că ne susțin în efortul nostru de a bloca distrugerea României de către un partid nociv, care și-a pierdut demult sensul și busola. A fost cel mai puternic vot pro democrație care a marcat, la trei decenii de la Revoluția din 1989, maturizarea societății românești.
 • Românii vor ca asaltul continuu al PSD la adresa statului de drept, dar și la adresa statului român în ansamblu, să înceteze. Românii cinstiți, care muncesc și plătesc taxe și impozite, așteaptă ca statul să funcționeze pentru ei, nu în favoarea unui grup care a pus stăpânire pe resurse și pe decizie. Românii vor autostrăzi, vor servicii medicale performante, vor egalitate de șanse și acces la o educație de calitate, vor să fie tratați cu respect atunci când interacționează cu instituțiile publice.
 • Cetățenii au spus clar și fără echivoc ce își doresc. Acum, statul și politicienii trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor societății. Guvernările PSD au dus statul în punctul de a eșua și de a deveni incapabil să mai garanteze drepturile fundamentale ale cetățenilor săi. Noi avem obligația să repunem statul în matca sa și să redăm cetățenilor încrederea că instituțiile sunt eficiente. Este ceea ce așteaptă românii de la Președintele lor și de la PNL, partidul care a câștigat ultima rundă de alegeri și care, sunt convins, va câștiga toate alegerile!
 • Din păcate, nu există un buton magic care, odată apăsat, ar reseta statul român. Această reașezare este obligatorie, dar este un proces de durată. Este un demers pe care vreau și trebuie să îl facem împreună, iar alături de noi vor sta toate forțele politice care împărtășesc aceleași valori. Nu va fi ușor, dar, nu uitați nicio clipă - cel mai important aliat pe care îl avem este cetățeanul român!
 • Vă propun ca parteneriatul Președinte – Partidul Național Liberal să devină nucleul care va cataliza toate energiile, astfel încât România să devină un stat funcțional, cu instituții eficiente, în slujba cetățeanului!
 • Eu vreau să facem România puternică! Și știu că și voi aveți același obiectiv, al unei Românii care funcționează, o țară în care cetățeanul este reperul suprem al bunei guvernări. România trebuie să însemne încredere și respect între instituții și cetățeni, ca bază pentru inițiative, decizii, legi durabile și o economie sănătoasă.
 • Trebuie să reclădim scara valorilor care susține dezvoltarea oricărei societăți. Reconfigurarea României nu poate fi imaginată fără promovarea asiduă a unui set de valori și principii din rândul cărora nu au cum să lipsească cinstea, încrederea, toleranța, înțelepciunea, competența, buna-cuviință ori creativitatea. Iar poporul român are din plin aceste atribute, doar că adesea dramele, tragediile, disfuncționalitățile sistemice scot la iveală ce e mai urât și tindem să credem că aspectele negative prevalează. Consecința directă este că oamenii își pierd speranța, capitalul uman emigrează, iar societatea devine divizată, temătoare și dominată masiv de neîncredere la toate nivelurile: în semeni, în instituții, în politicieni, în viitor.
 • Este una dintre provocările majore cu care ne confruntăm și trebuie să ne luptăm împreună pentru a ridica nivelul de încredere al societății, fără de care dezvoltarea României este imposibilă. Aceasta este viziunea mea pentru România!
 • România poate deveni puternică și funcțională cu două condiții majore: prima, reconstrucția statului român pe fundamente corecte și, a doua, o economie sănătoasă, cu creștere durabilă, sustenabilă. Pentru succesul dezvoltării României este obligatoriu să asigurăm un mediu public funcțional, orientat către cetățean și un mediu privat competitiv.
 • Reconstrucția statului român este o urgență! Sistemul bugetar nu mai poate fi tratat prioritar ca un refugiu pentru incompetenți și clienți politici. Avem foarte mulți profesioniști în sistemul de stat și ei sunt cei care trebuie promovați, astfel încât să avem un corp public de elită, care să asigure marile servicii publice – educația, sănătatea, protecția și securitatea cetățenilor. Funcția publică trebuie să-și recapete demnitatea. Corectitudinea este principiul fundamental al României funcționale. Înseamnă, în sens larg, îndeplinirea cu responsabilitate a atribuțiilor, înseamnă că șefi în instituțiile publice ajung cei care chiar merită, nu cei care sunt obedienți politic, înseamnă punerea interesului general mai presus de orice alt interes.
 • Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: dincolo de valori și principii, este nevoie de un audit foarte aplicat al fiecărei instituții a statului român. Structurile învechite, care nu-și mai au rostul, nu mai au de ce să fie menținute. Cei care se dovedesc că nu își fac treaba nu mai au de ce să rămână în sistemul de stat. Este atât de simplu!
 • Oricât de eficient ar fi procesul de reformă instituțională, acesta nu va fi îndeajuns dacă nu va exista o profundă schimbare de mentalitate. Iar aceasta nu se poate face fără Educație. În acest domeniu, am lansat din decembrie anul trecut rezultatele Proiectului România Educată, pe care l-am inițiat tocmai pentru că învățământul nu se poate reforma de pe o zi pe alta, prin modificări legislative făcute pe picior și fără a gândi implicațiile pe termen lung. Văd România Educată ca o parte esențială a reconstrucției statului român și a depășirii etapei actuale de disfuncționalitate cronică.
 • O altă componentă esențială dezvoltării României este mediul privat. Cât timp nu încurajăm inițiativa privată și investițiile, nu putem vorbi cu adevărat de prosperitatea pe termen lung a românilor. Trebuie să încetăm să mai tratăm companiile private ca pe niște dușmani ai țării, așa cum fac PSD și ALDE, iar finanțele publice și politicile economice vor trebui îndreptate. Altfel, generațiile următoare vor resimți povara unei note de plată tot mai usturătoare, pe care guvernarea PSD-ALDE o rostogolește, cu bună-știință, de la un an la altul. Mediul de afaceri din România trebuie eliberat de ghilotina impredictibilității, de tipul Ordonanța de Urgență 114.
 • Dincolo de toate acestea, pilonii societății românești sunt și trebuie să rămână drepturile și libertățile individuale, democrația și statul de drept! Principiul că „legea este egală pentru toți” reprezintă reperul care să ghideze reconstrucția de care avem atât de multă nevoie. Pentru asta am luptat în acest mandat și pentru asta voi lupta în continuare!
 • Totodată, direcțiile majore de politică externă, aprofundarea parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, întărirea rolului și locului României în Uniunea Europeană și în NATO, precum și dezvoltarea celorlalte parteneriate strategice ale țării vor fi continuate cu aceeași hotărâre!
 • Războiul va fi câștigat atunci când România va fi condusă de o echipă care crede în democrație, pro-europeană – nu doar cu președinte, dar și cu guvern și majoritate parlamentară, care să lucreze împreună, să repare ce s-a stricat și să reconstruiască speranța într-un viitor mai bun pentru români.
 • Statul român care funcționează normal, cel pe care mi-l doresc și pe care știu că și-l doresc și românii, este acel stat în care Președintele își îndeplinește atribuțiile, Guvernul își face treaba și Parlamentul dă legi bune și corecte pentru țară, nu pentru șefii de partide și clicile lor. Trebuie să începem vindecarea României de rănile adânci provocate de PSD și ALDE în acești ani. Pentru asta avem nevoie de unitate, de viziune, de încredere unii în alții, de speranța că împreună putem duce România mai sus.
 • Avem nevoie să fim deschiși către români, către toți românii din țară și din diaspora, care așteaptă un semnal de la noi – un semnal că viitorul poate fi bun, că nu toți politicienii sunt la fel, că există oameni pregătiți care pot să-i conducă onest, cu responsabilitate. Toate aceste propuneri și principii despre care v-am vorbit reprezintă angajamentul și parteneriatul meu cu românii, la care îmi doresc să se alăture toate forțele politice democratice, pro-occidentale și capabile să înțeleagă că miza este una uriașă, miza este chiar viitorul României.
 • Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate!
 • Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni, la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate. O majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priorități legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană și să susțină lupta împotriva corupției. PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri și trebuie să plece.Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale și îi voi aduce alături de mine pe toți cei care o împărtășesc, astfel încât să devină realitate. Acesta este proiectul întregii Românii, acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei întregi generații!

UPDATE 18:15 Ludovic Orban suștine un dicurs:

 • Președintele a declanșat un referendum împotriva celor care sunt la guvernare din întâmplare.
 • Alegerile din 10 și 24 noiembrie sunt un punct extrem de important pentru evoluția României.
 • Președintele Klaus Iohannis are toate atuurile pentru a câștiga această bătălie.
  Președintele României a stat neclintit, în fața asaltului și a reușit să le asigure acestor oameni care și-au băut joc de țară o înfrângere colosală.
  Alegerea lui Klaus Iohannis reprezintă temelia pentru o Românie în care vrem să trăim.

UPDATE 18:03 Președintele Klaus Iohannis a ajuns la reuniunea PNL. El a fost întâmpinat de Ludovic Orban

UPDATE 17:42 Rareș Bogdan, propus prim-vicepreședinte PNL:
 • Fără dvs și fără cei care au pus stampila pe PNL, astăzi România avea o altă soartă. Atunci când spuneam că vom câștiga alegerile europarlamentare, erau unii dintre dvs, nu puțini, care zâmbeau sarcastic și întrebeau ce o fi pățit Rareș, e sănătos?. V-am spus că e nevoie de încredere.
 • În seara de 26 mai, nu ne-am bucurat suficient, vreau să-mi promiteți că bucuria o să o dublăm în data de 24 noiembrie.
 • Aceeastă victorie din 26 trebuie să fie prima dintr-un lung și de victorii.
 • A venit momentul să modernizăm România. Klaus Iohannis are nevoie de un partener și acela nu poate fi decât PNL. Bătălia pentru Cotroceni nu e bătălia unui singur om.
 • Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați vă râdeau în față. Azi nu aveși ce să vorbiți cu ei, zdobiti-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră.
 • Va trebui să faceți față demagogiei în următoarele luni, celor care spun că toți sunt la fel. Uitați-vă la administrațiile liberale. Nu sunt toți la fel.
 • Nu avem nevoie de nimeni, de niciun aliat, avem nevoie de dumneavoastră și de bunul Dumnezeu.
 • Cheia o reprezintă datele de 10 și 24 noiembrie.
 • Am venit să nu mai plec, pentru a contribui și întoarce ce dvs ați făcut pentru mine și ceilalți 9 europarlamentari. Am venit ca eu să fiu alături de dvs la alegeri în fiecare comună.

UPDATE 17:29 Liberalii au aprobat fuziunea cu PACT al lui Sebastian Burduja.

UPDATE 17:18 Gheorghe Flutur, președintele Ligii Aleșilor Locali PNL:
 • Trebuie să venim cu lucruri concrete la populație. Am câteva propuneri pentru PNL: către populație trebuie să venim cu lucruri foarte clare: reforma statului trebuie făcută și susținută de PNL. Cu o administrație centrală care depășește 500.000 de oameni. Această reformă a statului nu poate fi făcută decât cu o reformă de fond a Constituției. Nu o putem petici, că e făcută după chipul și asemănarea lui Ion Iliescu, ea trebuie refăcută din temelii.
 • Trebuie să reducem decalajele dintre regiuni. La noi e o gâlceavă despre justiție, economic nimic.
 • Cu ce se confruntă administrația locală astăzi, lipsa de predictibiliate, nu putem previziona în privința bugetului.
 • OUG 114 - contractele în derulare sunt aproape toate blocate, s-au majorat prețurile la manopere și nu sunt bani. Proiectele noi, nu vin agenții la licitații.
 • Excedentul bugetar se pregătește să fie luat mișelește.
 • Creditare neprietenoasă, ne aprobă plafoane și apoi ne amenință că ni le iau.
UPDATE 17:37 Ludovic Orban:
 • Avem datoria să-i asigurăm victoria lui Klaus Iohannis
 • Am câștigat o bătălie, trebuie să câștigăm războiul. Obiectivul nostru e să câștigăm tpate alegerile.

UPDATE 16:25 La reuniunea PNL participă Andrei Năstase, liderul Platformei „Dreptate și Adevăr” din Republica Moldova.

„Aceste vremuri au dat și lideri veritabili. Unul dintre ei e cheia de boltă a statului de drept și a luptei pentru salvarea democrației, Klaus Iohannis (...) În vreme ce în Republica Moldova instituțiile au capitulat, în România, un veritabil om de stat a dus alături de PNL o luptă ca instituțiile să rămână libere”, a spus Năstase, precizând că „votul pentru Iohannis e și un vot pentru Basarabia”.

De altfel, liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat, luni, că liberalii vor demara strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii lui Iohannis pe 10 august.

„E un moment simbolic. Niciodată în România să nu se întâmple ce s-a întâmplat, când forțele de ordine în loc să apere cetățenii s-au transformat în agresori”, a spus Orban.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5934 vizualizari

 • -10 (30 voturi)    
  Dilema (Joi, 8 august 2019, 16:34)

  Gigi Kent [utilizator]

  Chiar ma gandeam ... ba da Iohannis asta cand isi lanseaza candidatura? ��

  Cine este generalul care doarme si sta mai mult in vacante? Iohannis!

  Cine este generalul care desi vorbeste putin spune doar prostii? Iohannis!

  Cine este generalul care dupa primul pas, inca un pas urmeaza sa faca al treilea pas? Iohannis!
  • -1 (15 voturi)    
   ... (Joi, 8 august 2019, 19:06)

   uncetateansimplu [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Ce om fara substanta, nimeni nu poate spune clar ce a facut acest om 5 ani de zile.
   Nu a fost jucator, dar a fost spectator 100%.
  • +1 (9 voturi)    
   Îl cheamă Mazeta (Joi, 8 august 2019, 19:21)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Prezenta lui Acolo arată Lipsa lui Aici
 • +7 (25 voturi)    
  noroc cu Iohannis, ca altfel vai de PNL (Joi, 8 august 2019, 16:35)

  Poiana lui Occam [utilizator]

  cu oameni precum Gorghiu, Busoi, Saftoiu si Valean, s-ar intoarce urgent in USL.
  Si acum, colac peste pupaza, a venit si vedetutza isterica din gasca Hoandra-Gusa.
  • +4 (6 voturi)    
   Zici PNL (Vineri, 9 august 2019, 8:17)

   MakeRoGreatAgain [utilizator] i-a raspuns lui Poiana lui Occam

   PNL = PSD = PD(L) = PMP = PRO Romania

   Aceiasi indivizi care de 30 de ani au avut puterea in diverse functii, de la prim ministru, ministri, secretari, directori de case nationale, spitale, scoli, pana la primari, viceprimari, consilieri..
   • 0 (0 voturi)    
    = USR, oameni noi din acelasi aluat vechi (Vineri, 9 august 2019, 13:23)

    Poiana lui Occam [utilizator] i-a raspuns lui MakeRoGreatAgain

    de pe vremea lui Caragiale.
 • +2 (22 voturi)    
  impinge PNL ficusul din 2014 - 2019 in 2019-2024? (Joi, 8 august 2019, 17:39)

  Itsoc [utilizator]

  sunt tare curios sa vad cum PNL va impinge planta prezidentiala spre un nou mandat.
  a trebuti sa se activeze Trump sa-l cheme pe ficus la casa alba ca sa-i mai dea sanse vacantierului prezidential ca altfel...

  sunt curios sa vad dezbaterile televizate ca sa vad performanta plina de lehamite a presedintelui "am hotarat sa mai dau o sansa PSD-ului".
 • +7 (27 voturi)    
  votati-l !!!!!! sa mai doarma bine inca 5 ani (Joi, 8 august 2019, 18:16)

  linarel [utilizator]

  aveti datoria sa-i asigurati un pat nou nout cu tot cu cearceaf, perne, pijama ...samd ca-l ia lenea imediat
  si dupa alegeri se duce sa se culce... ca deh omul a obosit ...

  .restul e bla, bla , bla
  • +3 (11 voturi)    
   ...A fost, ...Trebuie, ...Sunt convins... (Joi, 8 august 2019, 19:43)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   Pai comunicatele astea lunare nu duc niciunde..

   Ai facut un referendum...Rezultat?

   Ai acuzat-o pe Dancila de tradare. Corect! Orice om normal ar fi acuzat-o....Pasul urmator? ZERO!

   Daca in primul mandat ai fost un spectator, la urmatorul nici macar comunicate nu dai!

   Noroc ca multi romani vor sa vada ceea ce nu exista si spera ca basmele din imaginaia lor devin realitate.
 • +3 (11 voturi)    
  Reforma necesita o colaborare a Opozitiei (Joi, 8 august 2019, 19:01)

  animatron [utilizator]

  PNL-ul singur nu poate face ceea ce-si propune, pt ca e putin probabil ca un partid romanesc sa obtina o majoritate absoluta, de genul FIDESZ in Ungaria sau PiS in Polonia (acolo acele miscari sunt nationaliste si conservatoare, nu e cazul PNL sau USR-PLUS).

  E foarte important ca aceasta campanie pt prezidentiale sa nu produca pagube de nereparat intre partidele de Opozitie (PNL, USR-PLUS, PMP), lupta nu se da intre ele, ci intre ele si coalitia PSD-ALDE-UDMR.

  Am impresia ca unii au inceput deja o campanie de turul 2, fiind foarte siguri ca PSD-ALDE-Pro-Romania sunt ca si eliminati in turul 1.

  Este o grava eroare, aceste partide au capacitati logistice, sunt foarte bine implantate local si mai ales se afla la guvernare.

  E suficient sa se puna de acord asupra unui candidat comun si s-ar putea sa vedem acel candidat in turul 2.

  Ori cine din Opozitie are cele mai mari sanse, realist, de a accede in turul?
  Toate sondajele il indica pe dl Iohannis si cred ca e firesc, nu e nici o manipulare aici.

  De aceea, daca progresistii USR-PLUS vor sa-si vada candidatul in turul 2 ar fi mai potrivit sa lupte cu coalitia PSD-ALDE-UDMR, nu cu PNL si dl Iohannis.

  L-am ascultat stupefiat pe dl Barna care a validat public teza conspirationista a dlui Dragnea, a unui "stat paralel" care ar sustine un binom Iohannis-Dancila.

  Aiurelile astea paranoide trebuie sa ramana strict in dezbaterile din forurile politice interne, nu sa circule lansate chiar de seful USR, e o stangacie care poate avea efecte devastatoare ca perceptie publica.

  Observ ca dl Barna e deja puternic contestat in intern si o buna parte din conducerea politica nu e de acord cu "strategia" de campanie si mesajele publice de tip "anti-sistem" (a se citi SRI-Cotroceni in mintea dlui Barna).

  Alianta politica cu PLUS (micro-partid mult mai disciplinat, dat fiind si profilul celor care-l conduc) a trecut la limita de voturi in forul de conducere a USR, dl Barna sa fie atent la coeziunea partidului, vin campanii grele.
 • +5 (17 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 8 august 2019, 19:17)

  [anonim]

 • +4 (10 voturi)    
  reconstructia statului ... (Joi, 8 august 2019, 19:25)

  sareta [utilizator]

  Reconstructia-i doar frectie daca nu se incepe cu Constitutia ! Romania este asa cum e croita Constitutia ,adica la misto !Nimeni nu-i mai presus de Lege dar nici nu-i prevazuta restrictie pentru a NU se emite Legi care sa incalce aceasta prevedere.Poporul este suveran si ce a votat la referendum se aplica General Obligatoriu doar daca vor muschii unora din Parlament .Alta anomalie(diabolic strecurata ) este legata de interzicerea demiterii celor pe care-i numesti !! De rasul curcilor ...si multe alte anomalii
 • +7 (15 voturi)    
  Iohannis (Joi, 8 august 2019, 19:25)

  florinos [utilizator]

  Iohannis unde era cand clanurile mafiote isi faceau de cap in Caracal ? Sub conducerea presedintelui este SIE, SRI, de ce nu a cerut o analiza a interlopilor dupa cazul din Caracal ? Este usor sa faci o postare pe FB si sa astepti sa te voteze lumea pentru ca ceilalti sunt mai slabi.
 • +4 (18 voturi)    
  Candidatura lui iohannis !! (Joi, 8 august 2019, 19:47)

  Theros [utilizator]

  DRAGI am asistat azi la cel mai jalnic moment din istoria Romaniei. Acest partid istoric PNL transformat intr-o sleahta de TRADATORI , cu betivul de sica mandolina in frunte . Acestuia i s-a alaturat cel mai mare DEMAGOG, CORUPT SI OM FARA CARACTER bogdan rares, si-a re-re lansat un analfabet, drept candidatul PNL la Preşedinţie, OBOSITUL SI DEPASITUL DE iohannis , INDIVIDUL CARE a lăsat la îndemâna structurilor mafiote economico-financiare să stabilească drumul României, iar acest drum "este greşit", iohannis fiind "vârful acestui sistem nenorocit".Din aceste motive i-a cerut lui Maior sa-i aranjeze o vizita la Washington .

  Trebuie subliniat ca agenda cetăţeanului de rând nu este agenda pe care o are iohannis si nemernicii de orban, flutur, rares bogdan si in general PNL.

  "Nu cred că primii cetăţeni ai României au murit în Timişoara pentru ca, după 30 de ani de libertate, de consolidare a democraţiei, să ne întoarcem către un sistem dictatorial, unde un partid sau altul hotărăşte cum trebuie să fie. Hotărăsc rezultatul votului, apăsând pedale oneroase ale manifestării voinţei oamenilor.

  Este de domeniul evidentei ca "vârful acestui sistem nenorocit" este iohannis, care a lăsat la îndemâna structurilor mafiote economico-financiare să stabilească drumul României, iar drumul României cu acesti parati politicieni este greşit chestiune pe care o spune 68 la sută din populaţia României. HAIDETI SA NE UNIM FORTELE NOI CETATENII CINSTITI AI ROMANIEI SA BARAM DRUMUL ACESTUI MARE TRADATOR !!!
 • +3 (13 voturi)    
  Ce bronzat e... (Joi, 8 august 2019, 20:08)

  Gigi Kent [utilizator]

  L-au deranjat astia sa vina de la Neptun? Puteau sa faca o treaba acolo la Constanta, local...
 • +2 (10 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 8 august 2019, 20:34)

  [anonim]

 • +9 (13 voturi)    
  despre paduri (Joi, 8 august 2019, 21:00)

  pastorescu [utilizator]

  Despre oprirea masacrului padurilor romanesti si reimpaduriri, nimeni? nimic? Mafia padurilor e de aceeasi natura ca si cea a clanurilor scapate de sub control si cu care politia a dat la pace: produsul brut ajunge la export iar noi ramanem cu ponoasele.
 • +2 (6 voturi)    
  alpinism cadavral (Joi, 8 august 2019, 21:48)

  alex562 [utilizator]

  ... hai ca merge la toata lumea in politics
 • +2 (12 voturi)    
  "sa mai dam PSD-ului o sansa" (Joi, 8 august 2019, 22:42)

  carmen_i [utilizator]

  Nu asta zicea Iohannis? Daca Iohannis ar fi vrut , puteam scapa de PSD imediat dupa Colectiv. Ne-ar fi scutit de niste ani buni de suferinta.

  Partea rea: nici celelate partide de opozitie nu au curajul sa curete institutiile si justitia de coruptie. Vor sa puna mana pe putere, dar nu au de gand sa aduca schimbarea mult-asteptata. Copuptii vor ramane la butone, chiar daca nu vor mai avea etichete de pesedisti.
 • -1 (3 voturi)    
  Cu parere de rau.... (Vineri, 9 august 2019, 10:01)

  Costello [utilizator]

  .... dl presedinte m-a dezamagit. Si nu numai acum!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by