Iohannis, după ședința CSAT: Guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți, au dat afară prea mulți profesioniști, au pus în schimb slugi / Statul român trebuie resetat

de C.D.     HotNews.ro
Marţi, 30 iulie 2019, 15:23 Actualitate | Politic


Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, după ședința CSAT, că „statul român trebuie resetat” și a cerut atât puterii, cât și partidelor din opoziție „să-și schimbe abordarea față de funcția publică” în condițiile în care soluția pe termen mediu este „depolitizarea întregului aparat de stat în zonele în care e nevoie de profesioniști”.

Iată mai jos declarații președintelui Iohannis (sursa - Administrația Prezidențială):
 • Am condus astăzi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în care am analizat rapoartele Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Telecomunicații Speciale referitoare la modul în care au gestionat evenimentul tragic de la Caracal.
 • Această dramă ne arată unde este dus statul, cu instituțiile lui, atunci când pe primul loc sunt puse salvarea și protejarea infractorilor şi când deschiderea porților închisorilor devine grija decidenților politici. Modificările aduse legilor justiției, valul de pensionări din sistemul de ordine publică și siguranță națională, recursul compensatoriu, toate acestea au generat grave vulnerabilități la adresa securității naționale, cu efecte dintre cele mai dramatice pentru siguranța oamenilor.
 • Am ajuns aici pentru că guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți în funcții, au dat afară prea mulți profesioniști, au pus în schimb slugi și oameni incapabili.
 • Corupția și incompetența distrug statul, deprofesionalizează instituții. Garantarea siguranței cetățeanului trebuie să fie prioritatea zero a întregii clase politice. Dreptul la viață este cel mai important drept al omului și este obligatoriu ca întregul proces de reparare a legilor și a instituțiilor distruse în ultimii ani de guvernarea PSD-ALDE să pornească de aici.
 • Cetățeanul trebuie să-și recâștige încrederea în stat și în instituții, să se simtă protejat în țara sa, iar un prim pas obligatoriu este eliminarea definitivă din sistem a celor care nu își fac această datorie.
 • Am cerut instituțiilor responsabile să prezinte în CSAT o anchetă completă privind cazul de la Caracal. Datele prezentate în rapoarte reflectă o serie de deficiențe grave, dintre care amintesc:
 • - întârzieri nejustificate în declanșarea investigațiilor; deși dispariția a fost raportată în data de 24.07, ora 20:30, acestea au debutat în dimineața zilei de 25.07, ora 08:30;
 • - nerespectarea procedurilor interne privind raportarea și monitorizarea evenimentelor și a aspectelor de interes operativ, nerespectarea Metodologiei de lucru privind declanșarea și funcționarea mecanismului național ”Alertă Răpire Copil”, precum și a protocolului de cooperare între Ministerul Afacerilor Interne și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție privind declanșarea și funcționarea mecanismului național ”Alertă Răpire Copil”;
 • - atitudinea refractară a lucrătorilor din cadrul Poliţiei față de victimă, aceştia neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locului unde se afla aceasta;
 • - problemele de sistem şi cooperarea interinstituţională, începând cu relaţionarea operatorilor din Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă cu apelanţii acestui sistem, pe fondul pregătirii deficitare a acestora şi al unei proceduri care nu prioritizează apelurile în funcţie de gravitatea lor;
 • - lipsa dotărilor, atât cu mijloace de deplasare, comunicaţii, cât şi cu privire la tehnica în domeniul IT;
 • - dimensionarea deficitară a structurilor operative şi încadrarea necorespunzătoare cu specialişti, precum şi lipsa pregătirii continue a acestora.
 • Una dintre cauzele principale de deprofesionalizare a instituţiilor a constituit-o şi numirile în funcţiile de conducere pe criterii politice, nu pe cele de competenţă profesională.
 • Din analiza foarte serioasă făcută în cadrul ședinței CSAT, s-a constatat că instituțiile care au responsabilități în domeniul securității cetățenilor nu au reușit, în urma unui lung șir de erori inacceptabile, să asigure un drept fundamental prevăzut de Constituția României, dreptul la viață și la integritate fizică și psihică.
 • În aceste zile, m-am consultat cu specialiștii din zona de siguranță publică și din justiție pentru a pune la punct soluțiile concrete. Nu am atribuții executive decât în cadrul CSAT, însă voi transmite tuturor instituțiilor soluțiile pe care eu le propun, pentru ca astfel de tragedii să fie prevenite.
 • Am solicitat Guvernului României ca, până la finalul lunii august, să elaboreze o serie de măsuri, norme și proceduri de reacție rapidă și corelare a tuturor instituțiilor implicate, inclusiv parchete, astfel încât în situații precum cea de la Caracal să nu mai existe întârzieri criminale în acțiunea organelor statului. De asemenea, am solicitat Guvernului să analizeze în regim de urgență legislația actuală în cazul infracțiunilor grave și foarte grave, contra persoanei, în special în situațiile în care sunt afectate viața, libertatea și integritatea corporală, identificarea modalităților de optimizare a localizării, prin implementarea transmiterii prin SMS a coordonatelor geografice ale terminalului și analiza situației Sistemului de urgență actual 112.
 • Am solicitat în cadrul ședinței de astăzi identificarea unor proceduri stricte cu privire la modul în care cei care răspund la 112 trebuie să ofere sprijin celor aflați în nevoie.
 • Totodată, CSAT a emis astăzi hotărârea pentru eliberarea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale a domnului general Vasilca.
 • Am cerut STS un control atent și serios cu privire la procedurile sale, pentru a identifica soluțiile pentru o mai bună funcționare de acum înainte. Este nevoie de profesionalism, competență și seriozitate, pentru că discutăm de răspunderi enorme.
 • Oamenii din fruntea acestor instituții trebuie să fie respectați pentru abordarea lor profesionistă și pentru orientarea lor democratică. Statul român are astfel de experți, iar rolul nostru este să le dăm ocazia de a lucra la cel mai înalt nivel.
 • Este important ca profesioniștii români din sistemul de stat, indiferent de funcție, să fie încurajați să își facă meseria și să fie ținuți departe de disputele cu mize politice.
 • România puternică înseamnă consolidarea instituțiilor statului, iar eu pun acest obiectiv în prim plan. Statul român trebuie resetat, cu profesioniștii pe care îi are și pe care îi poate atrage, și cu o conducere politică ce înțelege care îi este rolul – acela de a întări statul, și nu de a-l slăbi, de a îmbunătăți serviciile publice și de a proteja cetățenii și a le garanta o viață mai sigură și mai prosperă aici, în țara lor.
 • Pe termen mediu, soluția este de a depolitiza tot aparatul de stat, în zonele în care este nevoie de profesioniști. Aceasta nu este o prioritate doar pentru un partid, ci pentru toate. Le cer și celor care sunt acum la putere, dar și celor din opoziție, să își schimbe abordarea față de funcția publică.
 • Pentru că, altfel, se va continua la nesfârșit cu mecanismul pleacă ai noștri – vin ai noștri, și oamenii competenți sunt ținuți pe margine sau, mai grav, alungați din țară.
 • Tot în cadrul şedinţei de astăzi, am aprobat ca proiectul autostrăzii Ploieşti-Brașov să fie declarat obiectiv strategic de interes național.
 • În acest context, am atenționat-o pe doamna Prim-ministru că încă de la finalul anului trecut este în vigoare o lege pe care Guvernul continuă să o încalce și care prevede obligativitatea construirii Autostrăzii Moldovei. Avem o nouă dovadă a incapacității acestei guvernări de a dezvolta România. Este deplina responsabilitate a Guvernului de a găsi acele soluții care se impun pentru a putea realiza aceste proiecte prioritare pentru milioane de români, inclusiv posibilitatea declarării și acestui obiectiv de infrastructură ca unul strategic de interes național, lucru pe care l-am propus foarte concret în ședința CSAT de astăzi.
 • Mai multe detalii privind și alte teme discutate în ședința CSAT veți afla din comunicatul de presă pe care îl veți primi la finalul acestei declarații.


Președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă și membri ai Executivului au analizat raportul preliminar MAI și date cu privire la crimele din Caracal. Deși a demisionat din funcție, Nicolae Moga a fost prezent la întrunire.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


18861 vizualizari

 • -43 (75 voturi)    
  inca unul care da tarcoale la starv (Marţi, 30 iulie 2019, 15:31)

  revo [utilizator]

  .
  • +27 (45 voturi)    
   Si ce-ai vrea? (Marţi, 30 iulie 2019, 16:15)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui revo

   N-a tacut destul?

   Si asa a asteptat ca lucrurile sa se "rezolve" de la sine.

   Macar acum!
   • -17 (31 voturi)    
    Pas cu pas. (Marţi, 30 iulie 2019, 16:39)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    Doar foarte incet.
   • -24 (40 voturi)    
    Incompetentul nr. 1 este Klaus Iohannis (Marţi, 30 iulie 2019, 16:43)

    simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    Întâiul incompetent al tarii este Klaus Iohannis, un individ a cărui singura realizare pana azi a fost trimiterea la pușcărie a unui rival politic, Liviu Dragnea.
    • +3 (7 voturi)    
     incompetenta (Marţi, 30 iulie 2019, 21:25)

     1anonim [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

     n-ai inteles nimic..
   • -6 (10 voturi)    
    rezolvarea, bat'o vina (Marţi, 30 iulie 2019, 19:06)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    numai ea e cu pricina....

    deci, acum cinci ani, cineva zicea:"stop, si de la capat!"!

    acum, "resetarea statului". oare, o fi acelasi lucru ?!
    ce'o vrea sa spune prin...stat ?!

    sa vedem ce ne va spune peste alti cinci ani, in caz ca....

    pan'atunci, s'auzim de bine, daca se mai poate...
  • +23 (29 voturi)    
   voi pesedistii... (Marţi, 30 iulie 2019, 16:33)

   gabone [utilizator] i-a raspuns lui revo

   daca tace, de ce tace...
   daca vorbeste, de ce comenteaza..

   Daca el nu ia atitudine in cazul asta, cine ar trebui s-o faca? Ministrul de interne (PS: a dat bir cu fugitii dupa 6 zile de "munca")?
   • 0 (0 voturi)    
    ...nu a fugit.. (Miercuri, 31 iulie 2019, 8:05)

    Observatore [utilizator] i-a raspuns lui gabone

    ... nu a vrut sa se scufunde in mocirla .
  • +2 (4 voturi)    
   Asta are amnezie (Marţi, 30 iulie 2019, 21:33)

   uncetateansimplu [utilizator] i-a raspuns lui revo

   Blaga, Falca, Orban, Busoi, astia toti sunt meseriasi, PNL-ul a trimis doar piese in UE.
   Nu mestere, toate partidele facute pe structura fostilor comunisti sunt de 2 lei, in frunte cu tine, melcul nr 1
 • +13 (35 voturi)    
  Macar acum... (Marţi, 30 iulie 2019, 16:14)

  Sani [utilizator]

  ...sa-i ceri demisia si s-o acuzi pe Dancila de tradare!

  Ca persoana fizica daca nu ca Presedinte!
  • +2 (14 voturi)    
   Cam tarziu (Marţi, 30 iulie 2019, 17:48)

   florinos [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   Sa nu uitam cate sanse a dat Iohannis celor din PSD, am sa urmaresc cu Atentie si Ingrijorare toata treaba.
 • -40 (66 voturi)    
  Un stat profund corupt și nefuncțional, (Marţi, 30 iulie 2019, 16:15)

  Mazeta [utilizator]

  condus excelent de un președinte incoruptibil și multi-funcțional.
  • +31 (45 voturi)    
   mazeto (Marţi, 30 iulie 2019, 16:20)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   nici bunul simt sa te abti in acest moment sa lingi pantoful coruptilor din psd nu ai?!
   • +11 (19 voturi)    
    putoare (Marţi, 30 iulie 2019, 16:44)

    FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Putoarea mazata nu se poate abtine, trebuie sa presteze pentru ce primeste.
   • -12 (28 voturi)    
    Are dreptate de data asta (Marţi, 30 iulie 2019, 16:50)

    The Special One [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Iohannis e un incompetent.
    • +4 (16 voturi)    
     De fapt (Marţi, 30 iulie 2019, 17:44)

     BillytheGreat [utilizator] i-a raspuns lui The Special One

     ca de obicei, nu, nu are de dreptate, Iohannnis nu e un incompetent.
    • +6 (14 voturi)    
     Da de unde... (Marţi, 30 iulie 2019, 18:04)

     midufi [utilizator] i-a raspuns lui The Special One

     Dar ai prins ocazia sa-l injuri pe KWJ
     De altfel, n-ai nimic de zis de guvernul psd, aia care ar trebui de fapt sa-ti atraga atentia.
     Dar, deh, ce sa-i ceri unui psdist ?
     • 0 (0 voturi)    
      Comment sters de user (Miercuri, 31 iulie 2019, 7:40)

      Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui midufi

  • +8 (16 voturi)    
   Dizolvarea P$D (Marţi, 30 iulie 2019, 16:37)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Legea Ticu + Legea Lustratiei in Vigoare de la 01.12.2019 ( ca sa aiba O Semnificatie )

   Confirscarea Patrimoniilor on si off shore al TUTUROR politicienilor P$D, penel£, iudemere ( Kresteoy Gaterszag SRL ), pemep£, ald£ - MINIM 50 miliarde euro ( fara TVA ) se pot strange la Trezoreria Statului

   Folosirea Detinitilor de Drept Comun la constructia de minim 2.000 km autostrazi si drumuri expres - in max 12 luni, ca recompensa se reduc pedepsele lor cu 50 % ( pentru cei care au condamnari de 18 luni sa primeasca beneficii material sub conditia de a NU savarsii infractiuni in cel putin 5 ani de la reducerea pedepsei )
   • -3 (3 voturi)    
    Incep iarasi crizele. (Miercuri, 31 iulie 2019, 10:44)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Incep iarasi crizele. Nasol.
  • +2 (8 voturi)    
   Pai cu (Marţi, 30 iulie 2019, 17:32)

   2016 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   specimene ca tine, aici ajunge orice natie, nu numai Romania!
  • +1 (11 voturi)    
   curiozitate !!!! (Marţi, 30 iulie 2019, 19:34)

   asada [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Simti intr-un fel ca ai contribuit zi de zi prin prestatia ta la instaurarea acestui "stat profund corupt " si pe care cu ipocrizia slugii il blamezi !!!! Si ar mai fi ceva ...ai simtit vreodata o mare scarba fata de ce faci !!??
 • +10 (36 voturi)    
  cam tarziu (Marţi, 30 iulie 2019, 16:16)

  liviu_ [utilizator]

  trebuia sa se lupte mai mult impotriva problemelor dezvaluite chiar de el...

  ma rog si acum se mai poate repara ceva daca DISTRUGEM psd!!! acest partid NU MAI TREBUIE SA EXISTE!!!
  • -7 (11 voturi)    
   iar ai uitat (Marţi, 30 iulie 2019, 16:24)

   Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   sa-ti iei medicamentele ? :):):)
  • -2 (8 voturi)    
   Nici eu nu vreau dar au votanti. (Marţi, 30 iulie 2019, 16:40)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Dar din nou mai mult decat disparitia unor partide fosile de prin tara imi doresc un partid de dreapta, like real de dreapta.
   • 0 (0 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 31 iulie 2019, 7:39)

    Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui Lok

  • +5 (11 voturi)    
   Și cine-o să mai dea pensii „speciale” asistaților (Marţi, 30 iulie 2019, 16:41)

   Raoke [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Că ăstea trebuie desființate primele după căderea ciumei pizidiste. Pensionarea doar la 65 de ani, vîrsta legală, înjumătățirea salariilor la bugetari și o reducere a numărului lor cu 40%.
  • +2 (12 voturi)    
   Exact (Marţi, 30 iulie 2019, 16:51)

   ipsilon [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   L-am votat pe Iohhanis, binenteles, dar nu m-a dat pe spate in cei 5 ani de facut mai nimic :(
   Imi pare rau, dar avea si el suficiente mijloace de control, dar l-a durut in p...a ca si pe toti ceilalti.
   Oricum, penibil sa incepi cu acuze la adresa Guvernului, lovituri politice de campanie ... normal ar fi fost sa vorbeasca despre colipa aia ucisa si sa se adreseze familiilor, dandu-le ceva consolare, speranta, nu stiu, empatia aia de lipsa careia ii acuza, ca noi toti, pe cei implicati in actiunea penibila de la Caracal ...
   Nu stiu, dar nu e ok, parerea mea.
   • +7 (11 voturi)    
    E mai OK sa lasi psdeu 100 de ani la guvernare? (Marţi, 30 iulie 2019, 18:08)

    Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui ipsilon

    Tu crezi ca esti safe? In momentul de fata NIMENI nu e in siguranta in Romania pt ca infrastructura birocratica a statului e infestata cu IDIOTI.
    Stai si te intrebi cu fiori, What's coming next????
    • +1 (1 vot)    
     unde am spus eu ceva de psd?? (Miercuri, 31 iulie 2019, 12:00)

     ipsilon [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

     bineneles ca trebuie starpiti coruptii astia jegosi din PSD, eu am spus ca nici cu Iohannis nu mi-e rusine, n-a facut mai nimic sa se lupte cu sistemul, cu problemele sin servicii, cu nimic. Asta e realitatea, daca o sa am alta alternativa mai buna, nu-l mai votez pe Iohannis ... bine, in cazul putin probabil in care o sa ramana in turul doi cu vreo/vreun psd-ist, n-am sa ma incotro, si o sa-l votez iar ... :(
 • -9 (19 voturi)    
  Maimutzoiul (Marţi, 30 iulie 2019, 16:28)

  Gigi Kent [utilizator]

  Maimutzoiul psihopat de la Cotroceni o tine langa cu legile justitiei. Legile justitiei nu au intrat in vigoare ca erau la CCR la control de constitutionalitate. Deci vrajeala.

  Vorbeste despre "guverne" desi in afara MAI, influenta guvernelor in judecatorie, procuratura, STS este limitata sau inexistenta.
  • 0 (0 voturi)    
   Ia sa vedem . (Marţi, 30 iulie 2019, 22:49)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   .. ce legi erau propuse (nu mai vorbesc de cele aprobate deja) si aplaudate de voi, borfasii:

   ”În cazul Caracal, DIICOT a anunţat că extinde ancheta asupra tuturor celor care au acţionat total neprofesionist, sub acuzaţia de neglijenţă în serviciu. Dacă ar fi intrat în vigoare Codul Iordache, neglijenţa în serviciu nu ar mai fi existat. Nici vreun fel de răspundere pentru modul în care o serie de indivizi plătiţi să salveze vieţi nu au făcut altceva decât să ajute la înfăptuirea unei crime.”
   • -1 (1 vot)    
    Idiotul perfect (Miercuri, 31 iulie 2019, 10:47)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Idiotul perfect: "te contrazice" zicand ca tine.
    • 0 (0 voturi)    
     Sa mai vedem inca o data .. (Joi, 1 august 2019, 3:54)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     ..." Dezincriminarea neglijenţei în serviciu se află încă în circuit legislativ şi, din moment ce a trecut deja de verificarea CCR, nu mai poate fi oprită decât dacă se răzgândeşte majoritatea parlamentară. Altminteri, preşedintele Iohannis va fi obligat să o promulge. Iar operatorii 112 menţionaţi mai sus ar scăpa de orice acuzaţie penală şi ar risca doar sancţiuni administrative: mustrare, mustrare scrisă cu avertisment, scăderea salariilor pe maximum 3 luni sau, în caz extrem, concedierea. Dar cum justifică Parlamentul dezincriminarea acestei fapte? Ca de obicei, halucinant, ca tot ce a emanat de la Comisia Iordache. În expunerea de motive, se arată că neglijenţa în serviciu pur şi simplu nu poate fi incriminată penal. Pentru că dacă funcţionarul cunoaşte legea şi o încalcă, atunci vorbim de abuz în serviciu, nu de neglijenţă. Iar dacă funcţionarul nu cunoaşte legea şi o încalcă, atunci nu poate fi acuzat nici măcar de culpă, de greşeală – căci nu cunoaşte legea pe care o încalcă. Curtea Constituţională a înghiţit fără obiecţii o asemenea argumentaţie şi a mai adăugat una, senzaţională. Citiţi cu atenţie: „Curtea reţine că norma de dezincriminare nu afectează valori fundamentale ale societăţii, lipsa neglijenţei în serviciu din legislaţia penală nefiind de natură a încălca drepturi sau libertăţi fundamentale“.

     Eu sunt idiotul perferct, iar tu esti doar un borfas, la fel ca cei pe care-i tot sustii pe-aici. Ti-am mai spus asta.
 • +13 (17 voturi)    
  P$D e in colaps (Marţi, 30 iulie 2019, 16:39)

  stirilibere [utilizator]

  P$D nu mai are nimic pozitiv de oferit tarii, idei, oameni onesti, profesionisti, vizionari si capabili. Ar trebui sa puna scaunele pe masa si lacatul pe usa partidului. Orice ar face e de rau. Au sapat rani prea adanci si dureroase Romaniei. Deja e un gunoi al istoriei.
 • +5 (13 voturi)    
  N-a destituit pe cine trebuia (Marţi, 30 iulie 2019, 16:40)

  Intermezzo [utilizator]

  Pai il destituie pe directorul STS - care, oricum demisionase- si nu-i cere demisia lui Arafat? Nu la Arafat se afla serviciul 112? Nu la el sunt politistii care nu stiu sa cheme aplicatia care pune in valoare informatiile de la STS?
  • -1 (3 voturi)    
   Ba baiatule (Miercuri, 31 iulie 2019, 10:13)

   Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui Intermezzo

   Tu chiar ești prost ? Vorbești așa aiurea fara sa faci macar o minimă tentativă să te informezi despre ce vorbești?!!! Și ne mai mirăm că ajung în funcții tot felul de analfabeți...
  • -2 (2 voturi)    
   Ba baiatule (Miercuri, 31 iulie 2019, 10:13)

   Incomod3 [utilizator] i-a raspuns lui Intermezzo

   Tu chiar ești prost ? Vorbești așa aiurea fara sa faci macar o minimă tentativă să te informezi despre ce vorbești?!!! Și ne mai mirăm că ajung în funcții tot felul de analfabeți...
 • -10 (20 voturi)    
  Inclusiv guvernul Ciolos (Marţi, 30 iulie 2019, 17:03)

  Unforgiven [utilizator]

  A umplut tara de incompetenti!
 • +6 (14 voturi)    
  restartam restartam (Marţi, 30 iulie 2019, 17:03)

  Itsoc [utilizator]

  eliminam pe rand:
  PSD
  PNL
  UDMR
  PMP
  si nu in ultimul rand
  Premierul de la Grivco, omul care a girat ultimele 3 guverne ale mustaciosului din teleorman.

  In momentul de fata niciun roman nu mai are dreptul moral sa voteze vreun partid comunist.
 • -7 (15 voturi)    
  Ej nebun?! (Marţi, 30 iulie 2019, 17:19)

  Aladin87 [utilizator]

  S-a trezit profesionistu general director sef.
 • +3 (9 voturi)    
  mare pacat... (Marţi, 30 iulie 2019, 17:53)

  sareta [utilizator]

  Nimic concret ! Ce vorbim despre competente profesionale cand tara s-a umplut de purtatori de diplome si doctorate luate la tejghea din fabricile inventate de ticalosii ce-au dorit distrugerea romaniei.Acesti neica nimeni vor flutura in continuare hartiile purtatoare de competente ....Trebuia ceruta imediat inchiderea acelor asa zise Universitati (fabrici de diplome inchipuite ) si arestarea promotorilor acestor unitati de distrugere in masa a notiunii de invatamant.Trebuia impusa IMEDIAT legea invatamantului promovata in 2011 si care a deranjat intelighentia PSD ,cu cele mai grave urmari asupra viitorului acestei tari Niciun cuvant despre halul dezastruos in care s-au prezentat la examenele de titularizare in invatamant viitorii dascali ai copiilor nostri .
 • +4 (12 voturi)    
  Comment sters de user (Marţi, 30 iulie 2019, 19:38)

  Criminal in paralel [anonim]

 • +1 (1 vot)    
  un pic de corectie la titlu (Marţi, 30 iulie 2019, 21:31)

  VacsAlbina [utilizator]

  "Guvernele au umplut țara de incompetenți". PUNCT.

  Dpmdv, acum, dupa 30 de ani, rezolvarea nu mai are o solutie politica. Iata ca au trecut deja mai mult de 10 ani de la timpul necesar, conform "profetului" din Damaroaia, si.... „Vacs albina!”.

  “Romania e o tara frumoasa, pacat ca este locuita”.
 • +3 (3 voturi)    
  Cu exodul de (Marţi, 30 iulie 2019, 23:04)

  Observatory [utilizator]

  Migranți romani, nu exista nici o șansa de a avea un guvern adevărat !
  Cei mai buni au plecat, probabil ca mulți au înjurat” orânduirea “ și Adio ...
  Faceți bine și priviți-va in oglinda !
  Au rămas copii , pensionarii și asistați sociali ( guvernul)
  Cine ar trebui sa conducă, au plecat de mult
 • +1 (5 voturi)    
  Buna DIminieata tovarasu presedinte (Miercuri, 31 iulie 2019, 4:10)

  tsunami [utilizator]

  Cine a demis-o pe Koveshi ca nu mai tin minte?
  • +1 (1 vot)    
   Hehe (Miercuri, 31 iulie 2019, 11:17)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui tsunami

   Se pare ca nici postacii rusi nu stau bine cu memoria. O fi de la abuzul de votca?
   CCR a demis-o, mai precis Dorneanu, agentul Rusiei.
  • +1 (1 vot)    
   Hehe (Miercuri, 31 iulie 2019, 11:17)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui tsunami

   Se pare ca nici postacii rusi nu stau bine cu memoria. O fi de la abuzul de votca?
   CCR a demis-o, mai precis Dorneanu, agentul Rusiei.
 • +1 (1 vot)    
  Vrem republica prezidentiala ! (Miercuri, 31 iulie 2019, 10:12)

  John M. [utilizator]

  Ne-am saturat de rahatii analfabeti si ticalosi proveniti din "poporul cinstit si harnic".
  Nu sunteti curiosi ce-o sa zica Iordache, Nicolicea, Serban sau mitraliera cand vin inapoi din vacanta?!
 • +1 (1 vot)    
  Profesionistii . (Miercuri, 31 iulie 2019, 13:14)

  Radu-Lucian [utilizator]

  A fost o politica dictata in a distruge Romania si printr-o politica de cadre Specialistii au fost implicit fortati sa emigreze ,prin distrugerea Cercetatii si a Proiectarii .Am fost afectat prin distrugerea Institutului IPROMET in care profesam si a Siderurgiei Romanesti. De fapt ,o lovitura si contra UE,,iar trezirea a fost foarte tardiva.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by