Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat că se va întâlni, luni, cu liderii Pro România și ALDE, respectiv Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidențiale, relatează Mediafax.

Viorica DancilaFoto: Facebook/ Viorica Dancila

„Am vorbit la telefon, nu am reușit să avem o discuție care să vizeze alegerile prezidențiale. Cu siguranță voi avea o discuție atât cu domnul Tăriceanu, sper că și cu domnul Victor Ponta. Cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliție a celor trei partide pentru a susține candidatul la prezidențiale”, a anunțat Viorica Dăncilă, la Bistrița.

Liderul PSD a afirmat că întâlnirea va avea loc luni.

„Eu cred că luni, pentru că marți avem prima data Birou Permanent Național, apoi Comitet Executiv Național și trebuie să intrăm în aceste foruri statutare deja cu concluzii, cu o discuție avută cu liderul ALDE și liderul Pro România, astfel încât să putem lua deciziile care se impun pentru perioada următoare”, a adăugat Dăncilă.

PSD va merge la alegerile prezidențiale cu un candidat propriu, a declarat Viorica Dăncilă la începutul acestei săptămâni. Și ALDE și-a exprimat dorința de a avea propriul prezidențiabil, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu.