Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, a fost reales, duminică, președinte al organizației județene PSD Teleorman, în cadrul unui congres la care au participat Viorica Dăncilă, președintele partidului, și ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie Mediafax.

Adrian GadeaFoto: CJ Teleorman

Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, a fost reales, duminică, cu unanimitate de voturi, președinte al organizației județene PSD Teleorman. Adrian Gâdea, care a fost președinte al filialei în ultimii doi ani, a fost unicul candidat pentru această funcție și singurul care a rostit numele fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, căruia i-a mulțumit în mod indirect pentru încrederea acordată. Momentul a fost însoțit de ropote de aplauze.

La conferința de presă organizată după alegeri, Viorica Dăncilă a explicat reacția sălii prin faptul că Liviu Dragnea este un om de-al locului, oamenii îl cunosc și au un anume atașament față de acesta.

„Legat de reacția sălii la Liviu Dragnea, este o reacție firească. Să nu uităm că Liviu Dragnea a condus organizația județeană foarte multi ani și de fiecare dată i-a dus pe social-democrați către câștigarea alegerilor. A fost prefect, a fost președintele Consiliului Județean, a fost apropiat de organizația din Teleorman, este de aici, un om de-al locului și este normal ca reacția să fie în favoarea lui Liviu Dragnea”, a spus Viorica Dăncilă.

Noul președinte al PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a spus că propunerea de a candida pentru un nou mandat de președinte a fost făcută de către Comitetul Executiv al filialei.

„Nu sunt colegi supărați și astăzi a fost o legitimare a ceea ce s-a întâmplat în Comitetul Executv acum două săptămâni. Colegii m-au propus atunci să fiu candidatul organizației pentru următorii patru ani de zile. Astăzi nu s-a întâmplat altceva decât să se legitimeze asta. A fost o muncă deloc ușoară și eu m-am dedicat și până acum în problemele partidului ca și cum ar fi fost problemele mele. Am adus investiții în județul Teleorman și vreau să realizăm cât mai multe promisiuni. Votul a fost unanim la toate funcțiile", a declarat Adrian Gâdea pentru Mediafax.

În funcția de președinte executiv al organizației PSD Teleorman a fost ales primarul orașului Alexandria, Victor Drăgușin.