​Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marți, în Parlament, că nu se teme de o eventuală remaniere dispusă de premierul României, Viorica Dăncilă. Potrivit lui Carmen Dan, evaluarea miniștrilor începută de premier este una normală și firească, transmite Mediafax.

Carmen DanFoto: Facebook

„Cred că este foarte bine că se face această evaluare, este firească și normală. Am discuții cu premierul României în fiecare zi, pentru că specificul activității impune lucrul acesta. Comunicarea cu premierul este una foarte bună. Nu mi-a cerut premierul să plec din funcție”, a declarat, marți, Carmen Dan, la ieșirea de la Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli şi fraude semnalate în spaţiul public cu ocazia derulării procesului electoral la alegerile din 26 mai.

Ministrul a mai declarat că nu se teme de o eventuală remaniere.

„Premierul a tot spus că face o evaluare și este normală. Nu ne temem de ceea ce urmează”, a mai precizat Dan.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, că începând din această săptămână va fi evaluată activitatea fiecărui minister în parte, precizând că membrii coaliției guvernamentale vor decide dacă se va face remaniere sau se va lua în calcul o restructurare.