PNL Vâlcea a anunțat că a dizolvat un număr de 15 organizații care nu au obținut, la alegerile europarlamentare, un scor de minim 25%, decizia fiind votată în cadrul Biroului Politic Județean, transmite Mediafax.

Sigla PNLFoto: Facebook/ Partidul National Liberal

Potrivit PNL Vâlcea, în cadrul ședinței BPJ s-a dezbătut și votat dizolvarea birourilor politice locale ale organizațiilor din cadrul PNL care au obținut la europarlamentare un scor electoral de sub 25%.

„Hotărârea s-a bucurat de o largă susținere în rândul membrilor BPJ ai PNL Vâlcea, înregistrând doar o abținere, restul membrilor prezenți votând în favoarea acestei hotărâri. Această decizie a forurilor statutare ale PNL Vâlcea este una firească și normală în condițiile în care scorul partidului la nivel județean a fost de 30,55%, iar la nivel național de 27%”, au transmis reprezentanții PNL Vâlcea.

Decizia dizolvării birourilor de conducere ale organizațiilor locale din cadrul PNL Vâlcea care au înregistrat un scor electoral mic afectează 15 organizații locale din cele 89 pe care PNL le are în localitățile județului.

În organizațiile dizolvate va fi numită, în cel mai scurt timp, o conducere interimară.