Șerban Nicolae susține că repatrierea celor 63,7 tone de aur din rezerva României costă "mult mai puțin" decât scoaterea aurului din țară. El mai spune că "un impostor călărea o bancă de aur și banca s-a rupt", în contextul în care senatorul a fost mazilit de PSD pentru că s-a opus unui nou mandat al guvernatorului BNR.

Serban Nicolae Foto: Facebook

”UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ

Știri de Ultima Oară:

- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!

- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!

- Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!

- Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!

- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani, să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!

Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri seară ca Șerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinți Liviu Lucian Mazilu.

Maziliea lui Șerban Nicolae are loc după ce acesta a anunțat că senatorii social-democrați nu-l vor vota pe Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul anunțase anterior că PSD și ALDE au decis în coaliție să îl susțină pe Isărescu. Acesta a fost acuzat de secretarul general al PSD, Mihai Fifor că a refuzat să strângă semnături pentru inițiativa de revizuire a Constituției.

Șerban Nicolae a fost și contracadidat al premierului Viorica Dăncilă la șefia PSD.