Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a scris luni pe Facebook, după declarația Vioricăi Dăncilă potrivit căreia ar putea fi ”criticat pentru discurs antieuropean și antiamerican”, că președinta PSD este ”mult prea rafinată intelectual”. Potrivit lui Pleșoianu, nici măcar cei care îl ”critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie”, pentru că s-ar fi plasat în categoria ”iremediabil penibili”.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Mult prea rafinată intelectual doamnă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe și spune că discursul meu de la Congres a fost "antieuropean" și "antiamerican"!?... Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Știau că s-ar fi plasat singuri în categoria "iremediabil penibili"... Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteți... remarcabilă. Se pare că nu "orice om îi e frică" să se facă de râs...

P.S. Ați uitat să ziceți și treaba aia cu "rușii". Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăț? Noii dvs. "consilieri" de... serviciu ce păzesc?”, a scris Pleșoianu pe Facebook.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, cu referire la acuzațiile lansate de Liviu Pleșoianu, că nu este condusă de servicii, precizând că și

ea l-ar putea critica pentru discursul antieuropean și antiamerican de la Congres, pe care Viorica Dăncilă a spus că nu și-l asumă.

"Dar mă deranjează că un coleg vine cu astfel de acuzații în spațiul public. Eu i-am rugat pe colegi să-l lase pe Pleșoianu să candideze la PSD, chiar dacă nu îndeplinea toate condițiile, nu înțeleg deloc acest joc. L-am băgat în sondajul pentru prezidențiale, pentru că a spus că vrea să candideze. Și eu aș putea să îl critic pentru discursul antieuropean și antiamerican de la congres, pe care eu nu mi-l asum", a spus Viorica Dăncilă.