Marian Oprișan a renuțat să mai susțină discursul la Congresul PSD după ce a fost huiduit puternic din sală de delegații la Congres. „Se pare că nu vor să mai vorbim”, a spus Oprișan și a coborât de pe scenă.

Marian OprisanFoto: Agerpres (editat)

„Huo!”, „Du-te acasă, nesimțitule!”, „Lasă-ne!”, ”L-ai trădat pe Dragnea”, s-a auzit din sală în momentul când Oprișan a urcat pe scenă.

Liderul PSD a renunțat în final să mai susțină discursul. „Se pare că nu vor să mai vorbim”, a spus Oprișan și a coborât de pe scenă.

Oprișan a dat vina, ulterior, pe organizațiile de Dolj, Olt și Teleorman, susținând că el nu se simte jignit. „PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a spus el. Eu sunt adversar de multă vreme și nu am fost de acord cu ideile lor, i-au pus pe delegați să se răzbune, fiindcă am fost intrasigent față de Liviu Dragnea și voi rămâne în continuare. Poți să vorbești cu fluierăturile a trei organizații despre principiile PSD. Organizația Olt, Dolj și Teleorman. Da cu premeditare, pentru că eu am anunțat faptul că vreau să vorbesc la Congres, încă de aseară în CEx”, a declarat Marian Oprișan.

Marian Oprișan a postat pe Facebook o scrisoare adresată colegilor din PSD în care le transmite acestora că nu dorește ca partidul să se mai lase călcat în picioare de „indivizi care și-au bătut joc de România” și că nu trebuie mai întoarcă și celălalt obraz.