Senatorul Liberal Florin Cîțu îl amenință pe ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, că va dezvălui informații cu privire la legăturile acestuia cu Rusia, după ce PNL-istul l-a mai acuzat pe social democrat, în luna martie, că acesta nu plătește nicio taxă și niciun impozit în România, ca urmare a privilegiilor și imunităților obținute ca membru în consiliul guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții, care are sediul la Moscova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Noua postare a lui Cîțu vine după ce Teodorovici a anunțat sâmbătă în ședința informală de la Neptun că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD.

”Vanity, my favorite sin!

Băiatul cu ordonanță 114 care omoară economia în fiecare zi, animalul de companie al Vioricăi și argat al infractorului Valcov, vrea să candideze pentru Cotroceni.

Specialistul ăla care nu are bani de pensii și salarii în buget dar care se împrumută de la o bancă privată din România că să cumpere statul o altă banca privată se vede președinte.

O să fie interesant. Mai ales că acum două zile am avut o întâlnire cu reprezentatul unei bănci controlate de Moscova. Și nu banca la care te gândești tu.

Orlando, ieși tu cu informațiile sau ies eu?

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri”, a scris Cîțu.

Citește și: