Fostul premier Mihai Tudose a declarat, miercuri, că Pro România este gata să primească colegi de la PSD care „mai pot fi salvați„. El a adăugat că moțiunea de cenzură are șanse să treacă și ar intra într-un guvern serios, ”sănătos la cap„.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați„, a comentat el, confirmând faptul că doi deputați PSD care plecaseră din partid s-au întors acum la Pro România.

”Moțiunea are șanse, din ce am vorbit cu o serie de parlamentari PSD, nu sunt încântați de ce se întâmplă în partid”, a mai spus el. Tudose a precizat că ar fi tentat să intre într-un viitor executiv dacă este vorba despre ”un guvern serios”.

Întrebat dacă va prelua mandatul de europarlamentar, Mihai Tudose a spus: "În principiu da, dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, plec la Bruxelles. Dacă se întâmplă, rămân aici". Chestionat cu privire la posibilitatea de a prelua vreo funcție de ministru, Tudose a răspuns: "într-un guvern serios da, cu un prim-ministru sănătos la cap, cu un program întreg la minte, pentru România".