Președintele USR Dan Barna a declarat luni, la emisiunea "Marius Tuca Show", că nu este exclusă varianta unui candidat comun cu PNL pentru Primăria Capitalei, spunând că important este ca Bucureștiul să scape de Gabriela Firea, scrie Mediafax.

Dan BarnaFoto: Agerpres

„Întrebat despre un posibil candidat comun cu PNL la Primăria Capitalei, Dan Barna a răspuns: S-ar putea să ajungem acolo. Un primaries cu toți candidații de pe dreapta. Dacă PNL ar fi admis atunci, probabil Nicușor Dan ar fi fost acum primar al Capitalei”.

„Dacă Nicușor Dan e în cea mai bună poziție în simpatia electoratului s-ar putea să fie candidatul USR. Dincolo de umorile personale individuale, simpatii, miza e mult mai importantă. Din perspectiva asta, dacă îl susții pe unul care are cele mai mare șanse, orașului îi va fi mai bine. Și pentru mine acest lucru e suficient”, a completat liderul USR.

Întrebat dacă vede candidați comuni cu PNL la primăria generală și cele de sector, Barna a răspuns: „Eu văd treaba asta ca un pachet integrat. Fără îndoială”.