PRO România, prin parlamentarii săi, va vota moţiunea de cenzură din această sesiune, dar nu o semnează, a declarat duminică preşedintele formaţiunii, Victor Ponta, relatează Agerpres. De asemenea, Ponta a spus că, în cazul în care moțiunea va avea succes, PRO România va veni cu o propunere de prim-ministru în persoana lui Sorin Cîmpeanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vom vota, toţi parlamentarii PRO România, la vedere, ca să nu fie discuţii, moţiunea de cenzură în această sesiune, dar nu semnăm niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor să scrie în moţiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim şi votăm schimbarea Guvernului. Nu avem numărul necesar de semnături ca să facem şi noi o moţiune, am fi vrut să facem noi moţiunea, dar, probabil, că ceilalţi ziceau: 'nu domne', că nu o votăm pe cea a PRO România'. Deci lucrurile să fie foarte clare - 23 de deputaţi şi un senator PRO România vor vota moţiunea de cenzură", a spus Victor Ponta, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a PRO România.

El a adăugat că, în cazul în care moţiunea de cenzură va avea succes, PRO România va veni cu o propunere de prim-ministru în persoana lui Sorin Cîmpeanu.