După ce Mircea Geoană a refuzat miercuri invitația Vioricăi Dăncilă de a reveni în PSD, și edilul Iașului Mihai Chirica anunță că nu are de gând să se întoarcă în partid comentând că nu vrea să fie părtaș, peste o vreme, la renașterea unor persoane de teapa celor care tocmai au mers la pușcărie. El spune practic că nu crede că PSD va face vreodată curățenie în partid.

Mihai Chirica, in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

”Nu m-aș întoarce în PSD, pentru că ușa pe care o deschide doamna Dăncilă nu este a unei case în care s-a făcut curățenie și eu acolo nu intru sub nici o formă, pentru că nu vreau să contribui cu propria mea putere la renașterea peste nu știu câtă vreme a unor persoane de teapa celor care tocmai au fost închise în pușcărie și să fac din nou să sufere poporul român pe mâna mea, să-i văd din nou ieșiți în stradă, huiduindu-se unii pe alții și să transformăm România din nou în centru de atenție internațional, cu exemplul așa nu se face”, a declarat Mihai Chirica la RFI.

Fostul lider PSD Mircea Geoană, exclus din partid, a fost miercuri la Palatul Victoria pentru a discuta cu Viorica Dăncilă. El a transmis însă că deși rămâne cu ”inima alături de foștii colegi din PSD” nu vrea să se întoarcă în politica militantă în perioada următoare.