PNL cere demisia guvernului Viorica Dăncilă și, în caz contrar, va depune o moțiune de cenzură până la finalul acestei sesiuni parlamentare, a anunțat marți liderul liberalilor, Ludovic Orban.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Repetăm solicitarea către guvern: dați-vă demisia, nu mai aveți nicio legitimitate, românii nu vă mai vor. Dacă guvernul nu-și dă demisia, PNL depune până la sfârșitul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură”, a spus Orban, într-o conferință de presă.

Chiar dacă Dragnea nu mai e liderul PSD, PNL continuă lupta pe toate fronturile cu PSD, a continuat Orban, înainte de a adăuga: „Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, e în continuare un pericol pentru democrație și pentru destinul euro-atlantic al României”.

Potrivit liderului PNL, mesajul de la alegerile europarlamentare și de la referendum a fost unul simplu: „Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD”.

„Scăpați-ne de ei a fost unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit. PNL va face toate demersurile constituționale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernări”, a mai spus Ludovic Orban.