Victor Ponta spune că victoria în alegerile europarlamentare a laburiștilor lui Frans Timmermans este o veste foarte bună, comentând că ”se pare că olandezii nu se uită la Antena 3”. Ponta face astfel aluzie la propaganda PSD îndreptată împotriva prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, descris drept un adversar al României.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Alegerile Europarlamentare încep cu vești foarte bune pentru social democrații pro europeni (inclusiv pentru ProRomania) - și cu vești proaste pentru iresponasbilii demagogi și ridicoli care s-au cocoțat în fruntea PSD! Social Democrații lui Frans Timmermans au câștigat alegerile din Olanda (se pare că olandezii nu se uită la Antena3) și nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb”, a comentat liderul Pro România, pe Facebook.

Ponta a mai spus că ”noul cântec comunisto-fascist” PSD și mesajul de tip ”ce rău este Timmermans” a ajuns în presa europeană, prin promovarea făcută de bufonul lui Dragnea, Codrin Ștefănescu.

Fostul premier mai susține că partidul său se va alătura grupului socialiștilor europeni în locul social-democraților lui Liviu Dragnea care promovează un discurs anti-european.