​Liberalii au prezentat marți o serie de documente despre care spun că reprezintă „dovezi ale minciunii și ipocriziei” lui Liviu Dragnea. Mai exact, potrivit prim-vicepreședintelui PNL, Raluca Turcan, firma Nutrelo Group SA în care este acționar fiul șefului PSD face afaceri cu multinaționalele pe care le hulește public.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Vă prezint astăzi documente care dovedesc cum familia Dragnea prosperă grație unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relații comerciale cu multinaționalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD. O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman”, a spus Raluca Turcan.

Documentele postate de Turcan pe Facebook:

  • Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.
  • http://s.go.ro/2cg67b3x
  • Document 2 - acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.
  • http://s.go.ro/q8kw5ggj
  • Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.
  • http://s.go.ro/r5ul2zjp