Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea de ”fariseism„, comentând că Radu Mazăre a fost adus în România tocmai acum pentru a acoperi mediatic procesul liderului PSD de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Radu Mazăre a fost adus în România de către autoritățile Guvernului PSD - Dragnea în ziua de 20 Mai ( acoperind știrile despre procesul lui Dragnea - da, sigur, coincidență) / pesediștii care îl cunosc pe Liviu Dragnea sunt deja obișnuiți cu metoda”, a comentat fostul premier pe Facebook.

El reia atacurile la adresa lui Dragnea, despre care spune că nu a avut nicio problemă cu așa-zisele ”abuzuri” din justiție câtă vreme a încercat să își negocieze propriul dosar. ”L-am auzit de mai multe ori pe Liviu Dragnea rugându-se de foștii șefi ai SRI să îl ajute cu <> ; nu l-am auzit niciodată să se plângă de dosarele altor lideri pesediști, chiar dimpotrivă; în decembrie 2013 când a tăiat porcul la Vila SRI și în Septembrie 2014 când îi mângâia ghipsul Codruței Kovesi la ziua lui Coldea tocmai le spunea lui Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și multor primari și parlamentari pesediști cum îi apară el de <>! Ia zi Liviu - cine este <>?”, a mai scris el.

Liderul Pro România mai spune că Dragnea este cel care l-a trădat în momentul în care a fost nevoit să demisioneze de la Guvern. ”În toamna lui 2015 noul șef al PSD făcea potecă la Cotroceni și îi promitea lui Klaus Iohannis că îmi retrage sprijinul politic de la Guvern / în Noiembrie 2015 a cerut tuturor parlamentarilor PSD să voteze Guvernul “Cioloș” că să își țină el prefectul de Teleorman (Carmen Dan) și oamenii din ministere! Ia zi Liviu - Cine este <> dintre noi? Cine este ajutorul lui Iohannis și al lui Cioloș”.