Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că, în cazul în care PSD va obține un scor mai slab la alegerile pentru Parlamentul European, sub 30%, atunci premierul Viorica Dăncilă îl va executa pe actual președinte al partidului, Liviu Dragnea.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Oricât de obedient ai fi, începi să cunoşti oameni, începi să afli lucruri. Ai acces. Începi să-ţi dai seama când cineva îşi bate joc de tine. Dragnea nu semnează nimic, Vâlcov nu semneză nimic. Doamna Dăncilă a fost la Washington unde i s-a spus că OUG 114 e făcută pentru ruşi, ca să nu facă americanii investiţii. La Bruxelles i s-a spus că OUG pe Justiţie sunt pentru Dragnea. Nu ştiu dacă are curajul şi puterea să se lupte pentru independenţă. Dacă PSD obţine un rezultat bun, peste 30% o va executa Dragnea pe Dăncilă. Dacă ia sub 30% îl va executa Dăncilă pe Dragnea”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Adevărul.

Ponta mai crede în ipoteza în care PSD va câștiga peste 30%, discursul anti-european va fi accentuat, iar liderii PSD vor prezenta victoria ca pe o „mare victorie împotriva statului paralel”.

”Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget”, a conchis fostul lider social-democrat.