14 străzi sunt închise traficului, duminică, în Târgoviște, între orele 10.00 și 16.00, în contextul mitingului electoral al PSD, transmite corespondentul Mediafax.

Politia restrictioneaza intrarea in Targoviste din cauza mitingului PSDFoto: Captura Facebook

Potrivit Poliției Locale Târgoviște, mai multe străzi din oraș vor fi închise circulației rutiere în intervalul orar 10.00-16.00, „având în vedere adunarea publică ce se va desfășura în data de 19.05.2019 (...) pentru realizarea dispozitivului și asigurarea măsurilor de afluire și defluire”.

Potrivit publicației Epoch Times România, mai mulți cetățeni se plâng că nu pot ajunge în centrul orașului nici pe jos, nici cu autoturismele, accesul fiind permis doar celor de la PSD.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Județene Dâmbovița au transmis recomandări celor care vor participa la miting: „Adoptați o conduită preventivă, respectați indicațiile forțelor de ordine din teren. Dacă în preajma dumneavoastră observați persoane cu un comportament agresiv, îndepărtați-vă de acestea și informați efectivele din dispozitivele de ordine publică ( ...) Dacă polițiștii sau jandarmii vă cer documentele de identitate, colaborați cu aceștia. Activitățile de verificare sunt efectuate pentru siguranța dumneavoastră”.