​După proiectele de lege privind dublul standard și modificarea indemnizației pentru mame, președintele PSD, Livu Dragnea a anunțat joi, la Călărași, că va depune o nouă inițiativă legislativă, săptămâna viitoare în Parlament. Proiectul de lege vizează interzicerea exportului de bușteni, potrivit liderului PSD.

Foto:

"Ca să stea mai liniștitit Iohannis, că știu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de bușteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România", a declarat Dragnea într-o vizită la Călărași.

Săptămâna trecută liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat într-o emisiune la Antena 3 că va depune două proiecte de lege în Parlament și că va solicita ca acestea să fie adoptate în regim de urgență. Unul dintre proiecte prevedea taxarea dublului standard” între produsele vândute în România și cele din Occident și stipulează amenzi de până la 4% din cifra de afaceri în cazul în care se încalcă prevederile.

Al doilea proiect de lege prevedea ca mamele care primesc indemnizații pentru creșterea copilului să poată obține și alte venituri, din desfășurarea de activități independente sau din drepturi de autor.

Ambele inițiative legislative au fost depuse la începutul săptămânii la Camera Deputaților.