Liderul PLUS, Dacian Cioloș, spune că Liviu Dragnea a jignit memoria victimelor nazismului și ar trebui să își ceară scuze, după ce a comparat mitingurile USR-PLUS cu manifestările din Germania nazistă.

Dacian CiolosFoto: Hotnews

”Cred că Liviu Dragnea își pierde controlul propriilor cuvinte și gânduri. Să faci o astfel de afirmație este o jignire adusă memoriei milioanelor de victime ale nazismului. Liviu Dragnea, dacă mai are un dram de decență sau măcar de rațiune, ar trebui să-și ceară scuze”, a reacționat Cioloș, pe Facebook.

Liderul PLUS a mai spus că Dragnea a pierdut contactul cu realitatea: ”Nu mă aștept să o și facă, pentru că pare că trăiește tot mai mult într-o lume a lui și nu prea mai are contact cu realitatea. În fruntea statului astfel de oameni sunt un pericol pentru toată societatea”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea acuză USR că se află în spatele contra-manifestaţiilor şi că lideri USR s-au aflat la protestele de la Iaşi sau Cluj, comparând comportamentul celor care organizează contra-manifestaţii cu manifestările din Germania nazistă.

”Mă uitam la aceste secvenţe şi încercam să găsesc o diferenţă între modul cum se comportă ei şi vestele negre în Germania nazistă în anii 30”, a declarat Dragnea.