Președintele Pro-România, Victor Ponta, a scris duminică seara pe Facebook că Nicolae Guță ”ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice”, schimbând doar numele și culorile partidului, referindu-se la piesa ”Victorie PSD”, lansată de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, și la ”Băsescu Președinte”, melodie lansată în 2009. De asemenea, Ponta spune că Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Băsescu, doar că liderul PSD este ”este mai ticălos, mai mincinos” decât cel de-al doilea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postarea lui Ponta este însoțită de un videoclip în care apar imagini din ambele melodii pentru a sublinia asemănarea dintre cele două piese dedicate lui Băsescu, respectiv PSD-ului și lui Liviu Dragnea.

Postarea integrală a lui Victor Ponta:

2009 Băsescu = 2019 Dragnea !

“Așchia nu sare departe de pom” - dar totuși Dragnea este doar o copie a originalului ; Băsescu mergea între oameni - Dragnea doar între jandarmi / Dragnea este mai ticălos, mai mincinos și mai iresponsabil decât Băsescu ( plus că Dragnea “turna” la șefii SRI mai mult decât Băsescu la Securitate - după care amândoi au spus că “nici usturoi nu au mâncat nici gura nu le miroase”) !

Am însă un apel pentru toți votanții social democrați din România! Abandonați-l pe Dragnea - urmașul lui Băsescu! Am fost timp de 17 ani membru al PSD și am luptat mereu cu Băsescu - acum Dragnea și Sistemul lui Mafiot au confiscat PSD!

Fiți alături de ProRomănia- ca să salvăm social democrația adevărată!

Ps - Guță este cel mai deștept - le ia banii hoților de politicieni și le face cântece identice - doar schimbă numele și culorile Partidului ! Bravo lui!