Huiduită de protestatari și la Satu Mare, Viorica Dăncilă și-a găsit totuși un admirator printre participanții la o reuniune cu fermierii și mediul de afaceri din județ. Scena în care un bărbat de 70 de ani îngenunchează în fața acesteia a devenit virală. Ulterior, pensionarul i-a spus că se gândește la ea înainte să adoarmă, adăugând că ar fi onorat să-i spună între patru ochi ce mai face.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Am vrut să vă aduc un buchet de flori și soția mea a spus nu, lasă, că și așa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care le-am adus sunt aici (n.r.: arătând spre inimă). Când dumneavoastră sunteți la televizor, soția se uită cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (...) Adorm gândindu-mă la cei netrebnici, care ne trag înapoi. Și mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în același timp, dumneavoastră ce mai faceți, cum sunteți cu sănătatea? Vă întreb retoric, că o să fiu onorat să-mi spuneți între patru ochi", a spus bărbatul la microfon, în timpul întrunirii, potrivit înregistrării publicate de Satu Mare News.

La sosirea în Satu Mare, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva zeci de protestatari, care au scandat „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, „PSD ciuma roșie”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie” sau „Jos Corupția”.

Dăncilă a avut parte de același tratament și la plecare, fiind huiduită de protestatarii care purtau pancarte cu mesaje de genul ”Fără hoți și corupți la Guvern” și strigau ”Hoții, Hoții!”