Deputatul PNL Florin Roman a revenit, duminică, cu un nou mesaj pentru Viorica Dăncilă, după ce acesta a făcut-o ”tută și ”anaflabetă”. Mesajul vine după ce Dăncilă a reacționat și a spus că liberalii ” au jignit femeile, dar nu au nicio femeie pe loc eligibil” la europarlamentare.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Viorica nu a înțeles nimic! Nici nu ma alteptam! Pentru ea, o să traduc în limba română, deși sunt convins că tot nu pricepe!

Prețuiesc toate femeile, care sunt harnice și oneste, care își construiesc cariera profesională pe munca lor. Care nu au nevoie să fie impuse de șefi pentru a urca ierarhic. Din acest punct de vedere, Viorica, tu nu poți vorbi în numele femeilor oneste!

Decât sa faci zi de zi România de râs, dacă ai avea un gram de demnitate, Viorica mai bine demisionează! 70 % dintre romani spun ca ești analfabeta!

Tu nu vei ajunge niciodată măcar la degetul mic al unei femei oneste! Te-ai ridicat din impostura lui Dragnea și nu ești cu nimic mai buna ca el!

Respect femeilor oneste, rusine pentru cele care urca in cariera doar pentru ca sunt impuse!”, a scris Roman pe Facebook.