Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la prezentarea candidaților și programului PMP pentru europarlamentare, că liberalii trebuie să le spună membrilor Mișcării Populare ”nene”, că sunt membri în PPE cu cel puțin un an înaintea lor, relatează Mediafax.

Traian BasescuFoto: Agerpres (editat)

”Unii par a fi interesați de indemnizația de europarlamentar și cam atât. Trebuie să ne luăm în serios misiunea, ca partid europarlamentar, ca partid care face parte din cea mai matre familie europeană. Oricum, colegii de la PNL pot să ne spună nene, că suntem membri în PPE cu cel puțin un an înaintea lor, așa că-i invităm să-i respecte pe cei mai în vârstă”, a declarat Traian Băsescu.

El a susținut că în PMP s-a instalat atmosfera fostului PD.

”Eu spun de mult că în acest partid se instalează tot mai mult atmosfera fostului PD, o atmosferă pe care mi-o doresc, o atemosferă care va fi cea care ne va propulsa către rezultate bune.”, a mai spus fostul președinte, care este primul candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare.

El a făcut aceste declarații la la prezentarea candidaților şi a programului Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, care se desfășoară la Romexpo și la care participă 7000 de persoane.