Președintele PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și miniștii aflați în campanie în Botoșani au intrat, vineri în Casa Sindicatelor, prin ușa din spate pentru a evita potestatarii aflați în fața clădirii, potrivit botoșăneanul.ro. În fața Casei Sindicatelor s-au strâns câteva zeci de protestatari care scandează împotriva social-democraților: "Partid de hoți și de mafioți", "Dragnea nu uita , Botoșaniul nu te vrea"

Dragnea la BotosaniFoto: Captura video

În parcarea din lateral accesul a fost restricționat de jandarmi, dar şi de ofiţeri în civil care au asigurat perimetrul pentru oficialii PSD. Aceștia au intrat prin spatele clădirii în timp ce un protestatar a alergat spre parcarea menţionată şi a strigat ministrului Teodorovici: „De ce fugiţi de lume, de ce nu aţi intrat prin faţă?”

În replică ministrul de Finanţe i-a răspuns: „Numai la asta sunteți buni, să criticaţi, intrăm pe unde vrem voi”, rlatează site-ul botoșăneanul.ro.

De alfel, în față Casei de cultură câțiva zeci de protestatari au scandat: "Partid de hoți și de mafioți", "Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea", "Justiție, nu corupție", "Dragnea- Jilava".

Liderii PSD au fost așteptați de protestatari, vineri, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, unde au loc alegeri pentru conducerea locală a partidului.