Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova că PSD „s-a făcut de râs încă o dată”, cu numele propuse pentru portofoliile remaniate, iar a-l schimba pe Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției este „ca şi cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su”, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, joi, într-o conferință de presă, la Craiova, că PSD „s-a făcut încă o dată de râs” cu propunerile pentru portofoliile remaniate, mai ales în privința celui de la Justiție.

„Tudorel Toader cu Nicolicea (la Ministerul Justiției – n.r.) e ca şi cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su`", a spus Orban.

Liderul PNL a mai spus că Eugen Nicolicea va ajunge ministru al Justiției „când o face plopul mere şi răchita micşunele”.

„E clar că Dragnea a ajuns la un asemenea nivel de disperare să scape de puşcărie încât şi-a găsit singurul inconştient care este dispus să iniţieze ordonanţa privind aministia şi graţierea. Dar vreau să îi liniştesc pe români şi să le spun că era vorba aia cu când o face plopul mere şi răchita micşunele. O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere şi răchita micşunele".

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justiție în locul lui Tudorel Toader, după ce PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.