Nemulțumit de o postare a unui deputat PNL despre mitingul PSD de la Craiova, un lider al social-democraților din Bănie i-a postat acestuia la comentarii o fotografie cu un om al străzii purtând în mână un steag PNL și o pancartă pe care scria #administrațialiberală.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pesedistul este Constantinescu Iulian Mihai, care potrivit descrierii de pe Facebook, este secretar executiv al PSD Craiova. Acesta a fost nemulțumit de postarea deputatului PNL Ionuț Stroe care a comentat pe Facebook că la mitingul PSD „presa, în căutare de senzațional, a prezentat imagini deloc plăcute pentru craioveni”. „Oameni vulnerabili, mulți asistați social, rău îmbrăcați, săraci, unii dintre ei, trebuie să spunem acest lucru, extrem de săraci. Cei vânați de presă au, foarte probabil, un profil cultural discutabil”, a scris Stoe pe Facebook, precizând că nu este vina oamenilor pentru această situație.

În replică, Mihai Iulian Constantinescu a postat la comentarii o fotografie cu un om al străzii care are steagul PNL într-o mână, iar în cealaltă o pancartă pe care scrie #administrațialiberală.

Cazul a fost semnalat și de președintele PNL, Ludovic Orban, care a scris pe Facebook că a aflat din presă că bărbatul fusese plătit cu 3 lei ca să-i fie făcută această fotografie.

„Mă întreb oare ce o fi fost în capul lor? Să exploatezi sărăcia unui om că să obții ce? Să arăți ce? Că o poză cu acest domn ținând în mână steagul PNL ar fi ceva rău? Dragă Daniel, îmi cer eu scuze pentru nemernicia lor. Vreau să îți mulțumesc pentru că ai ținut steagul nostru și te asigur că, atunci când va câștigă alegerile, PNL te va reprezenta și pe tine”, a scris Orban pe Facebook.